reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

bry
Amelkowa, na kolkę za wcześnie, ale gazy moga ją męczyć, jeslitka jeszcze nadal sie rozkrecaja.....a i ty mozesz zjesc cos co jej nie pasuje :tak:ja na poczatku jadlam tylko drób z marchewką, ryz, kasze, ziemniaki a z owocow jabłka:-D:-D
bo tak sie bałam o brzusio....
JA nie werandowałam Oli, wystawilam na balkon a na drugi dzien wyszlam a to zima byla, wiec spoko mysle ze pol godzinki na spacerku dobrze wam zrobi :tak:;-)

reklama
Amelkowa MUSISZ odbijać Anie....to ważne tylko najlepiej odbija sie na ramieniu, brzuszek na ramieniu. Moze to trwac nawet 15 min......
Kobitki mam pytanie, czy znacie rodzinke z dzieckiem z ADHD w wieku szkolnym ?
pisze prace magisterska....:wściekła/y::wściekła/y:i potrzebuje jeszcze okolo 10 ankiet....

Odbijam ją, noszę przerzuconą przez ramię, M też. Wczoraj Rubi poleciła mi 'lalkowanie' ale to nie działa za bardzo na nią. Trzymam ją i słyszę jak jej w brzuchu bulgocze i nie beka... :dry:

W szpitalu mi powiedzieli że dziecko karmione piersią nie zawsze odbija, ale ja wiem że ona ma co odbić...

A jak to jest z herbatką z owoców kopru włoskiego? Bo mam taką z herbapolu zwykłą ziołową i jest na niej napisane że kobiety karmiące piersią nie mogą jej pić :confused::confused::eek: na razie piję tylko Hippa dla matek karmiących...

hello ;-)

wczoraj bylam przez godzine na wolnosci :tak: i od razu chce mi sie zyc :-)
niestety panna M nie chce juz butli :-( ja sie wczoraj naodciagalam zeby malz mogl ja nakarmic w razie czego a panna powiedziala NIE :-( jeszcze miesiac temu pila z butli bez problemu... zaluje ze jej jednak raz na jakis czas nie dawalam mleka czy herbaltki z butli... teraz znow moje wyjscia na wolnosc stoja pod znakiem zapytania...

na szczescie w srode idziemy do logopedy i mam nadzieje ze nam pomoze :-)

Marcik, anik :-) Ribomunyl jest dla dzieci powyzej 3 rż wiec Wasze dzieciaczki sie nie lapia

a hartowanie... Jasiek byl na spacerze nastpnego dnia po wyjsciu ze szpitala i chodzilam z nim na spacery w deszcz, snieg... wlasciwie zostawalismy w domu tylko jak mocno wialo... nie chorowal prawie wcale przez pierwsze 3 lata a potem poszedl do przedszkola i caly plan w pi...nezke :-(:no::wściekła/y:

teraz tez chory - w srode temperatura 39,5 st. C i... antybiotyk:wściekła/y::no:
byle sie Monia nie zarazila bo ciagle jeszcze nie jest na tyle zdrowa zeby ja zaszczepic... mamy jechac we wtorek wiec 3majcie kciuki zeby niczego od brata nie zalapala!!!

Amelkowa :-) lalkowanie... chyba nie napisalam Ci zeby chwile pozostac w kazdej z pozycji zeby babelek mial czas wyjsc...
my tez mamy do tej pory problem z odbijaniem... w ogole tym odbijaniem (uparta czekalam az sie odbije mlodej) nauczylam Monie zasypiania na ramieniu no i tak jej zostalo...

Monia smieje sie glosno :-) najbardziej jak stukam drewniana lyzka po garnkach - ma ulubiony - durszlak ;-)
uczeszcza na fitness - bardzo jej sie podoba :-) jak przerzuce fotki z aparatu to Wam pokaze jak panna M dba o linie ;-)

i chyba zaraz postaram sie to zrobic bo jak nie dzis to znow mi to umknie.. to ide po aparat - papapa na razie :-)

FITNESS MONISI :tak:;-):-)

Załączniki

• IMG_0364.jpg
    IMG_0364.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 47
  • IMG_0360.jpg
    IMG_0360.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 49
Bomba ten fitness!!! :-):-)

Rubi nie napisałaś i ja tak Anię huśtałam jak głooopia :eek::eek: ale nic jej nie jest, tylko mnie plecy bolą bardziej... Bo się razem z nią przytuloną schylałam... :sorry2:

Amelkowa ;-)

jestem od Ciebie ciut starsza i musialam miec lalke starszej generacji - moja zanim powiedziala "mama" to musiala chwilke na lezaco byc :-):-D:-):-D a Twoja pewnie wystarczyla raz majtnac i od razu nawijala :-D:-):-D:-)

Bry śpiochy;-)

Marcik a po co w ogóe byłaś u ortopedy? tzn sama chciałać,czy doktor polecił? ja się w sumie nie wybieram,ale może by się przydało:eek:.

Madzia dla własnego spokoju, że nic nie przeocze:tak:

Corina ja miałam usg 3D u dr.Kowlaczyka płaciłam 200zł z cd.

Rubi na wolnosci powiadasz;-)
Amelkowa Kubus odbijał czasem i 30 min po karmieniu, musicie wytrwale do tego podchodzic:tak:
Inna zdrówka i pisz tu co to za konkurs;-)
Daggy ja nie znam straszych dzieci z ADHD wiec nie pomoge:no:
Aga juz mało zostało do powrotu;-), wracaj do nas co w tej Aglii bedziesz sama siedziec;-)

reklama
Bry... tak się składa że ja dłużej nie śpię niż od 7:12 :-p:-p:-p;-);-)

Ja nie wiem... od rana Ania wisiała na cycu, właśnie ją położyłam w łóżeczku, śpi na brzuszku :-D wczoraj zaczęłam ją tak kłaść - wcześniej nie chciałam ze względu na pępek, ale nam odpadł więc luzik :-) No i Ania po każdym takim spaniu na brzuszku sadzi taką kupę i takie bąki że ho ho :-):-)

Rubi ja nie pamiętam jak długo trzeba było tą lalkę trzymać poziomo, żeby powiedziała 'mama', pamiętam że miała rude włosy ;-):-D:-D:-D

Dzisiaj obiad mam od teściowej :-) teść przyjechał i pojechali z M do mieszkania ciężko pracować... Ale jestem szczęśliwa że już się tam coś robi :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry