hello ;-)
wczoraj bylam przez godzine na wolnosci

i od razu chce mi sie zyc :-)
niestety panna M nie chce juz butli :-( ja sie wczoraj naodciagalam zeby malz mogl ja nakarmic w razie czego a panna powiedziala NIE :-( jeszcze miesiac temu pila z butli bez problemu... zaluje ze jej jednak raz na jakis czas nie dawalam mleka czy herbaltki z butli... teraz znow moje wyjscia na wolnosc stoja pod znakiem zapytania...
na szczescie w srode idziemy do logopedy i mam nadzieje ze nam pomoze :-)
Marcik, anik :-) Ribomunyl jest dla dzieci powyzej 3 rż wiec Wasze dzieciaczki sie nie lapia
a hartowanie... Jasiek byl na spacerze nastpnego dnia po wyjsciu ze szpitala i chodzilam z nim na spacery w deszcz, snieg... wlasciwie zostawalismy w domu tylko jak mocno wialo... nie chorowal prawie wcale przez pierwsze 3 lata a potem poszedl do przedszkola i caly plan w pi...nezke :-

no:
teraz tez chory - w srode temperatura 39,5 st. C i... antybiotyk

byle sie Monia nie zarazila bo ciagle jeszcze nie jest na tyle zdrowa zeby ja zaszczepic... mamy jechac we wtorek wiec 3majcie kciuki zeby niczego od brata nie zalapala!!!
Amelkowa :-) lalkowanie... chyba nie napisalam Ci zeby chwile pozostac w kazdej z pozycji zeby babelek mial czas wyjsc...
my tez mamy do tej pory problem z odbijaniem... w ogole tym odbijaniem (uparta czekalam az sie odbije mlodej) nauczylam Monie zasypiania na ramieniu no i tak jej zostalo...
Monia smieje sie glosno :-) najbardziej jak stukam drewniana lyzka po garnkach - ma ulubiony - durszlak ;-)
uczeszcza na fitness - bardzo jej sie podoba :-) jak przerzuce fotki z aparatu to Wam pokaze jak panna M dba o linie ;-)
i chyba zaraz postaram sie to zrobic bo jak nie dzis to znow mi to umknie.. to ide po aparat - papapa na razie :-)