Hiox
Fanka BB :)
a może ktoś długi skupuje![]()
właśnie?

Ok Młody spi:-), trzeba cos teraz porobic jak potem mamy śmigac na miacho ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a może ktoś długi skupuje![]()

widziałam Cię dziś obok żłoba ale tak pędziłaś z siatkami że nie zdazyłam drzwi samochodu otworzyć hie hie hie
...chyba mu się podobało
no bo przecież G oczywiście w pracy 

sama nie wiem skąd tak dobrze władam łaciną

A zapytałam o to auto, bo dzisiaj jedna L-ka prawie we mnie wjechała
srebrne renault clio
ale chyba instruktor na hamulec nacisnął, bo aż nimi w aucie rzuciło jak zahamował
no więc odpadam 

nie chce za bardzo siedzeć w siedzisku i nie wiem czy miałam go za słabo zapiętego czy cuś ale normalnie miednicę chce mi rozsadzić. Ja mam skrzywiony kręgosłup w lędźwiach i nie wiem czy to przez dźwiganie maluchów czy może już się rozsypuję na amen

to ja wpadnę;-) ,ale dopiero po południu więc jeszcze zadzwonię.K mnie znów samą z Maciuniem zostawia to nie mamy co robić
Powiedz no czy chcesz ten jeździk,bo ja go cały czas w aucie wożę. Mogłabym Ci dzisiaj podrzucic o ile do Anik nie pójdę,albo zostawie u niej skoro i tak w czwartek sie widzicie.
W końcu każdy z nas sie kiedyś uczył.Ja na egzaminie w środku zimy też 30km/h jechałam ,ale egzaminator mnie dwa razy upomniał,żebym przyspieszyła bo sie przesiądziemy,a i tak nie przyspieszyłam,bo pierwszy raz w życiu jechałam w taka śnieżycę i miałam pełno w gaciach
Najważniejsze ,ze zdałam,chociaż na skrzyżowaniu w poślizg wpadłam
A co do srebrnych clio to teraz prawie wszystkie L-ki takie są