reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Amelkowa no szkoda,szkoda:-( Nie byłam jeszcze z młodym u lekarza więc pewna nie jestem czy to rzeczywiście zapalenie spojówek,narazie ma te oczka lekko czerwone i trochę mu ropieją.Przemywam rumiankiem ,zakrapiam świetlikiem.Zobacze jak będzie dzisiaj.Podobno jest jakieś fajne lekarstwo na zap.spojówek ale na receptę,no więc musiałabym iść do lekarza,a z drugiej strony sie troche boję ,bo na dzieciach zdrowych nas nie przyjmą ,a chorych jest mnóstwo i boje sie aby nie przyprowadzić jakiegoś choróbska do domu.
Co do kawy to ja pije min 2 dziennie,ale to u mnie standard.Faktycznie musze magnez znów zacząć łykać.Nawet sobie kupiłam maelise z magnezem,ale po tym kompletnie nieprzytomna chodzę.:sorry2:

no dodzwoniłam sie do przychodni i idę z Maciulem po pracy.Jak to nic groźnego to wpadnę ,a na którą to spotkanie?

Ostatnia edycja:
reklama
Podczytuję Was od samego rana i nawet nie pamiętam czy przywitałam się z Wami.
Jeżeli tego nie zrobiłam to WITAM WSZYSTKIE MAMUŚKI.:-)
Mi dzisiaj czas w pracy strasznie szybko leci. Jeszcze godzinka i do domku:-) a później do teściowej na urodziny;-)

Ostatnia edycja:
kurde, kurde, kurde...

ja tez bym chciała przyjsc... wszelkie zbiorowe imprezy z dzieciakami mnie omijają :-( kolejny powód zeby doła załapać...

a jak widzę tą pogodę to....bleeee

Amelkowa a powiedz mi gdzie ja mam wjechać?, bo będę wózkiem:-)i czy jest gdzie Go tam zostawić?, bo jak nie to zachustuje Małego:tak:

Ostatnia edycja:
Hi ;)

Tez bym przyszła chętnie do Amelkowe, ale w obecnej stuacji nie ruszam sie zbytnio z domu, bo jeszcze do niego nie wejde ;( a humor mam taki wisielczy, ze szkoda gadac ;(

Aga zapominałam kremu u Rubi zostawić , k...a !!!! Zresztą zapytaj jej wpadłam jak po ogień ;-) Podrzucę go do Kofeiny a Ty mi gryzaczek ;-)

Rubi ale Jasiek to kawaler !!!!

Amelkowa Ania je też tak co 2 godz?

Aga zapominałam kremu u Rubi zostawić , k...a !!!! Zresztą zapytaj jej wpadłam jak po ogień ;-) Podrzucę go do Kofeiny a Ty mi gryzaczek ;-)

Rubi ale Jasiek to kawaler !!!!

Amelkowa Ania je też tak co 2 godz?

ok, nie ma problemu ;) ja tez wczoraj bylam u rubi na moment i zapomnialam gryzaczka dla Ciebie ;-) do tego jechalam pewnie niedaleko Twojego domu, bo do Wrocka stara droga zawsze jezdzimy ;)

Dzieki Dziewczyny za miłe popołudnie:tak:
Chłop był taki padnięty, że ledwo Go do wózka wsadziłam i juz spał i śpi do tej pory:-D
Amelkowa ładny masz ten salonik:-)
No to Dziewczyny następna posiadówka u mnie. Co prawda u Nas nie ma tyle miejsca na zabawy, ale jakoś się pomieścimy:happy2: Zapraszam wszystkie chętne, tylko powiedzcie kiedy Wam pasuje;-)

reklama
Agita ja już nie wchodziłam na forum potem, ale sobie poradziłaś ;-)

Hiox kurcze, no widzisz, może następnym razem się uda ;-)

Dziewczyny, Ania mi padła w 5 minut :-) teraz załaduję zmywarkę, ogarnę trochę i mam wolny wieczór, tralala :-D

Jakaś dobra duszyczka (czyt, Dziewczyna z Maluszkiem mi pomogła:-) ). A tak wogóle to przeproś Twojego M., że Go tak przegoniłam po tego pieska, ale to nieodłączny atrybut Alusia jak jest na spacerze:-D
A Aluś nadal spi, pewnie Go nawet nie będę kąpać tylko przebiorę, dam butle i będzie spać dalej:-)

Do góry