Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzisiaj było super szybko expresowo
wizyte miałąm na 9:15, a o 9:48 juz wyjeżdżałam z parkingu
no ale nie musialam sie rejestrować na kolejną wizyte, Pani dr Sz stwierdziła, że mam do niej dzwonić jakby coś się działo i wtedy mnie gdzieś wciśnie, bo póki co to nie widzi sensu regularnych kontroli:-)
siedzi biedna sama, nie może nikogo odwiedzać, bo Maciuś zaraża:-( Pogadałyśmy i teraz trzeba popracować chociaż te 3h:-);-)

Napisałam do allegro i do rzecznika praw konsumenta i zadzwoniłam do gościa

Ale to była rozmowa
byłam opanowana i bardzo stanowcza, i o dziwno, sądząc po moich emocjach, nawet nie podniosłam głosu;-) Pan mnie przeprosił i obiecał, że wyjaśni sprawę
ciekawe czy mówił prawdę.. W każdym razie powiedziałam mu, że mam bilingi z telefonu i wszystkie maile do nich, a to jest dowodem, że ich komentarz jest nieprawdziwy
Zobaczymy co zrobi, powiedział, że postara się usunąć te komentarze, bo to nie on wystawia tylko ma do tego ludzi
Ale ludzie są czasem podli

. Dr Żurek pewnie od razu każe zrobić testy i mam nadzieję, że sprawa będzie jaśniejsza:-)
Szkoda ,ze ja nie mogę do waszego ZOO dzisiaj wpaść
;-)
Mieliśmy iść na spacer i jeszcze kilka innych rzeczy obiecałam Maciusiowi jak wstanie jak chociażby przejażdzkę autobusem,ale to może jutro,bo widzę,ze coś pada

, a to Mojego Alusia chce Maciuś zobaczyć, czy jakiegoś innego ?;-)