reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

anik... masakra... z tym zaleceniami rzecz jasna... bez robienia testów kazała psa sie pozbyc???
ujmę to tak - Jasiek miał alegie pokarmową i sterydów mu nie dawałam...nawet zyrteku nie dostawał... skoro wiem co mu szkodzi to to eliminuje i gut :-)

reklama
witam,
my juz po wizycie:tak: dzisiaj było super szybko expresowo:-D wizyte miałąm na 9:15, a o 9:48 juz wyjeżdżałam z parkingu:-p no ale nie musialam sie rejestrować na kolejną wizyte, Pani dr Sz stwierdziła, że mam do niej dzwonić jakby coś się działo i wtedy mnie gdzieś wciśnie, bo póki co to nie widzi sensu regularnych kontroli:-)
No i ponieważ nastawiałam się na 3h wypad to szkoda było zmarnować ten czas poza biurem, więc zrobiłam zakupy i wpadłam do naszej Madzi na kawkę:-p siedzi biedna sama, nie może nikogo odwiedzać, bo Maciuś zaraża:-( Pogadałyśmy i teraz trzeba popracować chociaż te 3h:-);-)
Dziewczyny to n a 17 może byc???? Jak będzie ładnie to możemy sie na spacerek nawet przejść, mam ładną okolice:-p

nie wiem czy to sugestia, że niezła małpa ze mnie:-D:-D:-D

ale sie wkur......a:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
rubi i Arco, pamiętacie gościa u którego zamawiałam kubki i zabawki??? Wiecie jak to długo trwało i ile razy sie musiałam z gościem kontaktować???? No i wystawiłam mu neutralny komentarz, żeby nie dawać negatywnego, bo w sumie wszystko doszło, po miesiącu, ale doszło. A te kutafony automatycznie mi negatywny komentarz, że nie precyzuje o co mi chodzi, że nie ma ze mną kontaktu itp i że mam sie zastanowić nad wystawianymi komentarzami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Napisałam do allegro i do rzecznika praw konsumenta i zadzwoniłam do gościa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale to była rozmowa:szok: byłam opanowana i bardzo stanowcza, i o dziwno, sądząc po moich emocjach, nawet nie podniosłam głosu;-) Pan mnie przeprosił i obiecał, że wyjaśni sprawę:tak: ciekawe czy mówił prawdę.. W każdym razie powiedziałam mu, że mam bilingi z telefonu i wszystkie maile do nich, a to jest dowodem, że ich komentarz jest nieprawdziwy :tak: Zobaczymy co zrobi, powiedział, że postara się usunąć te komentarze, bo to nie on wystawia tylko ma do tego ludzi:baffled: Ale ludzie są czasem podli:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Kamea e to niedaleko mieszkasz, to na kawkę rzut beretem:-)
Aga kurcze też chętnie bym Cię nawiedziła, ale niestety P. pojechał samochodem do pracy i dodatkowo nie zostawił Nam budki do wózka więc musimy się kisić w domku:-(. A jesli chodzi o gościa z allegro to jakiś wyjątkowy gamoń z Niego musi być:baffled::laugh2:
Anik u Nas też dr żurek powiedziała, żeby profilaktycznie póki co nie mieć żadnego zwierzątka, ale wogóle nie wspomniała o sterydach. Kurcze to chyba jest ostateczność, a jesli da się tak jak pisze Rubi dietę odpowiednią wprowadzić to po co Wojtusia faszerować dziadostwem:eek:. Dr Żurek pewnie od razu każe zrobić testy i mam nadzieję, że sprawa będzie jaśniejsza:-)

Agita, bardzo chętnie bym Cię wzięła jak pojadę po Patryka, ale mam dwójkę dzieci z tyłu, a moje auto za wielkie nie jest i trzeci fotelik sie nie zmieści :-( Ale może któraś z dziewczyn z Malinki jedzie ;-)

Hej!

Aga dzięki za wizytę:tak:Szkoda ,ze ja nie mogę do waszego ZOO dzisiaj wpaść:-D;-)
Anik najlepiej skonsultuj to jeszcze z innym lekarzem,bo szkoda dzieciaka faszerować sterydami:baffled:
Maciek wstał i nie wiem co będziemy robić,ludzie ,ale nudy:eek: Mieliśmy iść na spacer i jeszcze kilka innych rzeczy obiecałam Maciusiowi jak wstanie jak chociażby przejażdzkę autobusem,ale to może jutro,bo widzę,ze coś pada:wściekła/y:
No ,ale dzisiaj się zebrałam i posprzatałam w lazience,a i jestem super hiper zadowolona bo kupilam cilit bang i mi cały kamień z kabiny i baterii zszedł :-):-):-):-) ,to nic ,ze mało co się przy tym nie udusiłam i ręka mi chyba uschnie,bo to dziadostwo jakieś takie mocne,a po co używac rękawiczki:baffled:
Na 17.30 idę korków udzielać i to cała rozrywka na dzisiaj:sorry:
Kończe,bo Maciek chce koniecznie Alusia na avatarku zobaczyć i tą panią co dzisiaj u nas była:-D

Aga zapomniałaś tej delkaracji

Ostatnia edycja:
Dzięki bardzo Aga ale my mamy już na stałe przymocowany fotelik w aucie więc i tak nic z tego, eh żałuję:-(
Madzia szkoda, że Maciuś zaraża, nawet nie wiedziałm, ze zapaplenie spojówek jest zaraźliwe:eek:, a to Mojego Alusia chce Maciuś zobaczyć, czy jakiegoś innego ?;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry