rubi Kamea to też Agnieszka - mieszka blisko dinozaurów ;-) Ale mnie Jasiek nie zna, więc ma jedną agnieche mniej do zapamiętania. :-)
Przed chwilą wróciliśmy z Opola. Zmachana jestem, że hej....
U Pani Basi wszystko ok. USG p/ciemieniowe średnio na jeża. Jakby to napisać, żeby bełkot z tego nie wyszedł... Otórz Kub ma stacjonarnie poszerzoną przesrzeń przymózgową. Do tej pory te poszerzenia były takie same (właściwie b. podobne do siebie). Dzisiaj to poszerzenie wyszło trochę wieksze niż zazwyczaj.Ale dr G.... stwierdzla, że może to być błąd pomiaru, bo sprzęt nie jest zbyt dobrej jakości, a i główka nie rośnie za szybko, no i rozwój psychoruchowy Kuby też jest prawdłowy. No ale dr G... zauważyła, że bardzo przejmuję się główką Kubusia i że jeżeli chcę, to może napisać mi skierowanie na konsultacje do neurochirurga. Dr powiedziąła, ze wg niej nie ma wskazań do konsultacji neurochirurgicznej, ale jeżeli miałoby mnie to uspokoić to da mi to skierowanie. No i oczywiście poprosiłam o to skierowanie. Przynajmniej będę znała opinię specjalisty. Cały czas wmawam sobie, że skoro dr G.... twierdzi, że wszystko jest ok. to pewnie tak jest. Z drugiej zaś strony podświdomie czuję strach, że coś może być nie tak. oj kiedy te problemy się skończą....