reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Ani w nocy spokoju ani w dzień, jestem tak przemęczona że ostatnio jak go w nocy karmiłam to zaczęłam ręką machać bo myślałam że A. siedzi obok i mi przeszkadza w karmieniu:baffled: no cóż swoje trzeba przeżyć, macie albo miałyście podobnie ale k...a musiałam sobie napisać aby ulżyło ;-)

reklama
Arco ja też miewałam zwidy:sorry2:Współczuję Ci,bo dla mnie to jest katastrofa jak jestem niewyspana.Oby Wam Nikos szybciej przesypiał cale noce niż mój MAciek,który dopiero od niedawno dobrze spi.Choć dzisiaj przylazł o 1 do mnie i spalismy razem:sorry2:
Kamea fajnie,ze masz mame do pomocy:tak:

Dziewczyny, współczuję niewyspania, ja tego nienawidzę, jak się nie wyśpię to cały dzień jestem wściekła jak osa :-(
Magda, ja płącę 700zł + przynosze swoje jedzenie. Ja uważam, że warto, bo miejsce jest jak dla mnie super ;-)

Hej Dziewczyny. U nas też nocka nie za ciekawa. Aluś od 4:30 zaczął takie monologi wygłaszać, ze szok, zasnął dopiero 0 5:50:baffled:. Dobrze, że P. chodzi na popołudniu do pracy, to rano mogę trochę pospać:-)
Aga Szkoda Patryczka:-(, mam nadzieję, ze szybko wyzdrowieje:tak:, a u Dominika to pewnie taki wiek, a zresztą ja zauważyłam, ze On jest jak żywe sreberko Kochane:rofl:
Madzia mam nadzieję, że jednak znajdzie sie opieka dla Maciusia i będziesz mogła spokojnie kontynuować studia:-), a jeśli chodzi o przedszkole to dziwna ta babka tam faktycznie jest:angry:, może faktycznie zastanowić się nad zmianą?
Arcobaleno nie przejmuj się, ja też czasami mam dość, dobrze, ze mam P. bo czasami jak Aluś jest bardzo niedobry to aż łzy mam w oczach z bezsilności:-(
Kamea oby jednak ten angielski nie był w soboty bo to lipa będzie trochę:dry:
Daggy super, dobrze będzie znać gwiazdorską rodzinkę:-)
Anik wiezz do Ciebie Karolcia mówi "mama sio", a mnie Aluś bije, normalnie ma taki etap, że tylko wszystkich leje, szczypie i ciągnie za włosy:-p

A ja na szczęście już się lepiej czuję - chociaż jeszcze trochę mnie gardło boli, ale Aluś się nie zaraził - to najważniejsze, więc dziś ok 16:30 będziemy wybywać na spacerek. Może któraś chętna?

Amelkowa trzymaj się dzielnie i Anusia też...
Mam nadzieję, że jeśli jednak traficie do szpitala to szybko Anusię wyleczą i wrócicie do domku:tak:

amelkowa jejku a co to za bakteria?
biedna anulka :( moze obejdzie sie bez szpitala?? ale skoro nie ma antybiotyku to co jej dadza??
buziaki dla anusi trzymajcie sie

reklama
Do góry