reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Rubi już się nad tym zastanawiałem i chyba się skuszę a linka widziałem jak tylko żona wróci to jej przekaże i zagłosujemy na naszą grupę;-)

reklama
mój maż jest Lolkiem hihihihihi na AM i tez go nakręcam żeby się przyłączył bo to fajna sprawa takie Bibi
ale stanowczo mówi NIE nie wiem czy go ten nick który mu wymyśliłam nie podchodiz czy cooo :eek::eek: ale ciekawki jest na maxa i dzień w dzień wieczorem pyta

a co tam u dziewczyn na bibi??
:cool2::cool2::cool2:

aaaaaahhhaaaa i taka to właśnie jest wasza ciekawość, żeby się ujawnić to nieeeeee ale żeby podczytywać albo podpytywać to owszem :-p:-p:-p

więc teraz do wszystkich mężów dziewczyn z bibi
proszę się ujawnić i sprzedać nam dczasem swój punkt widzenia na pewne sprawy - wtedy będzie nam i wam łatwiej żyć ;)

poza tym lublin nie może nas przegonić :no::no::no:

Rubi już się nad tym zastanawiałem i chyba się skuszę a linka widziałem jak tylko żona wróci to jej przekaże i zagłosujemy na naszą grupę;-)

trza dzialac!!! i wymysl jakis nick bo jak pisze do Ciebie "męzu Ani" to.... moze dojsc do nieporozumien ;-) mamy tu kilka Ań a one mają mężów... ;-) ;-)

wiecie co okulista by mi się przydał. na stroce jest napisane jak BYK :KONKURS! A ja ślepa nie byłam w stanie tego zauważyć. No ale w końcu znalazłam, trochę mi zeszło, ale coż... Najważniejsze, że zagłosowałam na mamy z opolszczyzny :-)

No i już nas spakowałam, a teraz odpoczywam bo Mój łobuz śpi:-)
Kamea kurcze to ta lekarka trochę nie bardzo:baffled:, a nie ma innego endokrynologa dziecięcego w Opolu albo okolicach?
Mój P. też regularnie podczytuje co piszemy:-), ale do pisania to też Mu jakoś niespieszno:-p, ale już praktycznie wszystkie Was Dziewczyny rozróżnia:-), każdą z Was Mu opisałam, co robi, albo jakiego ma dzieciaczka i chłop już przynajmniej w miarę wie, o kim czyta, albo o kim Mu opowiadam:-D

A ja nie pozwalam zaglądać mężowi na BB i na razie o Was nie mówię, bo BB jest tylko moje, moje, moje !!! ;-)

Rubi widocznie Monia stwierdziła że podłoga musi kolor zmienić i stąd ten jogurt ;-)
Agita szerokiej drogi :-)
Kamea straszna lekarka

reklama
Do góry