Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kiedyś jak się kłóciliśmy a ja mu za długie wywody robiłam to on zasypiał
z nim trzeba krótko i na temat;-)

Boje się,ze znów mu sie poprzestawiało,bo wczoraj też tak szybko wstał,z płaczem bo cos mu sie przysniło,ale już nie zasnął
w ogóle cos się w nocy budzi i tak ze dwa razy do niego kursuję
Druga sprawa,ze ma katar,więc ciagle pic chce
K na dodatek się telepie i ciagle mu zimno,ja mam gardło zawalone i czuję ,zę mi niżej schodzi.Maciek chyba z nas wszystkich najlepiej,na szczęście.Nie wiem czy jechać do dziedków 1.11 czy sobie odpuścić,zebyśmy się nie doprawili,ale z drugiej strony to bardzo bym chciała do nich pojechać,bo rzadko jeździmy i cieszyli by się.No nic zobaczymy w niedzielę.

Ja to chyba powinnam brać lekcje opanowania, bo może ja już przeczulona na niego jestem i jak zaczyna swoje, że on coś musi mieć czy robić i nic i nikt sie nie liczy to mi ciśnienie skacze od razu

Ok ja się sie obrażę, umówimy się na inny termin, może wcześniej w Kofeinie się spotkamy? Ale mężowi jutro powiem że nie przyjeżdżacie, bo obiecał posprzątaćArco no chyba trza przełożyć wyjazd do Ciebie:-(