Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Bry
mi Nikoś dał do 8mej pospać ale to pewnie tylko dlatego że w nocy 3 godziny nie spał eh
mi Nikoś dał do 8mej pospać ale to pewnie tylko dlatego że w nocy 3 godziny nie spał eh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
)

i jeszcze bolą mnie wszystkie kości gggrrrrrr
fajnie było 
on normalnie jak ma się czego złapać to wstaje nie wspominając że już przemieszcza się w mgnieniu oka o około 2m na leżąco
teraz się powoli szykujemy bo jedziemy do moich na wieś na niedzielny obiadek (totalny leń)hej daggy i reszta dziewczyn:-)
ja tez jestem kulturalna i napewno nie mam nikogo w d... i przykro ze w ten sposob odebralas mojego posta, nie zrobilam tego celowo, ale jesli urazilam - sorki.
nie czytam, ale podczytuje Was, a ze pisze od wielkiego dzwonu, bo poprostu nie mam czasu (przy 5 miesiecznym ciagle chorym bobasku mozna nie miec czasu).
a to ze zadaje pytania (mam interes jak napisalas) to chyba znaczy ze uwazam Was za zrodlo wiedzy i przydatnych informacji nt dzieciaczkow :-)
pozdrawiam

No i zdrówka dla wszystkich Chorowitków!!!!!!
Corina może i tak ale uwierz mi ze kazdy z nas nie ma czasu i ma wiele innych obowiązków którym musi się poświęcić .A wpadanie na chwilę, rzucanie pytania i czekanie na odpowiedź to troche nie fair.
Kiedy Ty ostatni raz udzieliłaś jakiegos wsparcia lub słownej pomocy któreś z nas?? Skoro oczekujesz tego od nas to należałoby dać też coś od siebie nie uważasz??
chociaz jakby ktoras miala problem z infekcja drog moczowych dziecka , potrzebowala namiary na nefrologa, gastrologa dzieciecego albo nie wiedziala gdzie mozna zrobic maluszkowu usg brzuszka i nerek to sluze rada
(my co tydzien badamy teraz siurki i srednio raz na dwa tygodnie odwiedzamy coraz to innego specjaliste :/Hej
Corina, mi nie chodzi o to czy udzielasz się dużo czy mało, tak już jest, że jedni maja więcej czasu drudzy mniej......chodzi o to, że wpadasz tu jak do obory, ani cześć, ani co słychać.....piszesz co Ci potrzeba i spadasz...czy tak się zachowuje kulturalny człowiek?
Miło nam, że uważasz nas za cenne źródło informacji, dlatego szanuj osoby, do których się zwracasz o radę;-)

no ale moja wina,bo oczywiście tu nie zgalądnęłam i nic o tym nie widziałam,ale nic strconego,zaraz na cnecie znajdę
Daggy PILNE wybierasz się na step? ja bym zaczęła chodzić raz w tygodniu

powiem, ci,ze jak przeczytałam twojego pierwszego posta,to sie we mnie zagotowało.Chciałam Ci juz odpisać odpowiednio,ale dziewczyny mnie już wyręczyły.Spoko,wytłumaczyłaś się,ale skoro uważasz się za kulturalna osobę,to nie umiesz się sama domyslic,ze wypadałoby jakos się przywitać,cokolwiek o sobie napisac (skoro nie masz czasu na odpisywanie nam),co u was? Twój post zabrzmiał jakbys wpdała do obory i wypadła.Dopiero jak dostałaś zjebki to sie poprawiłaś
Tak na przyszłość pamiętaj.My nie jesteśmy tu żadne ą ę,ale wiesz takie posty odczywamy jak jak totalne olewanie nas i dbanie tylko o swoje interesy i jak widzisz żadna z nas nie bierze do siebie twoich próśb.Jak ty będziesz miała inne podejście do nas to i my ci kulturalnie odpowiemy.To działa w dwie strony.
Zdrówka dla Was.