Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Arco moze na forum nie mam sprzymierzencow co nie jest powiedziane, ze ich nie bedzie ale ja sie tak duchowo musze solidaryzowac. Jesli my faceci nie bedziemy sie trzymac razem kobietom bedzie sie wydawac,ze sa gora choc tak nie jest![]()
Dobrze powiedziane!!!! ;-)Tutaj rządzą baby!!! Dlatego zgodnie z przysłowiem "jeśli wejdziesz między wrony, musisz krakać jak one", musisz się solidaryzować z nami;-):-)
Arco moze na forum nie mam sprzymierzencow co nie jest powiedziane, ze ich nie bedzie ale ja sie tak duchowo musze solidaryzowac. Jesli my faceci nie bedziemy sie trzymac razem kobietom bedzie sie wydawac,ze sa gora choc tak nie jest![]()
Cześć Dziewczyny..
Jakoś ten dzień nie nastawia mnie pozytywnie...
może niejedna z Was dała by wszystko żeby posiedzieć troszkę w domku, a ja.. a ja chce uciekać, w szpitalu było lepiej.. tam chociaż mogłam odpocząć, pomyśleć o maleństwie, zająć się sobą i swoimi myślami..
miałam zostać do poniedziałku, ale mąż stwierdził, że chce żebym wracałą do domu i co? i głupia wróciłam (doliczając fakt, że stęskniłam się za Zosią)
wczoraj widziałam się z promotorem, bronię się do grudnia, jeszcze nie znam dokładnego terminu...
a i jeszcze jedno... ponoć to DZIEWCZYNKA...
dobrze powiedziane tylko zapomnialas dodac slowo "tylko"tutajDobrze powiedziane!!!! ;-)

:-), w końcu Chłopy muszą wiedzieć, ze z Nami nie ma lekko, a pozatym co Oni by bez Nas zrobili