reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Czesc dziewczyny.Ale zem sie naczytala co pisalyscie..hu hu troche tego jest.Ale sie nie wypowiadam...bo brak mi slow do tych facetow niekiedy :szok: Ale dzis pogoda okropniasta,ze nawet z lozka mi sie nie chcialo wstac.Jakas depresje mam przez to wszystko i najchetniej to bym wypila pol litra na raz i poszla spac...najlepiej do czasu az zaczne rodzic :cool2:

Pozdrawiam :-)

reklama
ja mam mieszkanie na wrocławskiej :-p

Przejrzałam ambitnie juz wszytkie oferty domow i mieszkan jakie sa w necie :-D Gangster spi to co tu robic :-p

Rubi staruszki juz masz, moje najstarsze dziewczynki maja po 10 i 9 latek, Fenus miał 14,5 roku jak odszedł 30 wrzesnia :-(.
Carlo do jakiejs hodowli pojechał?

Ja mam mieszkanie na Malince niby 54 m ale pokoje 2 tylko....noi nas 4 ( 5 z kotem) i też chętnie sprzdałabym albo zamieniła na wieksze do remontu....ale moj M niestety tak kocha to mieszkanie , że ciągle mi tłumaczy że kasy narazie za mało itp. A drugie mam na Kośnego , 88 m i 3 pokoje w tym jeden ogromny i z niego można 2 zrobic. Mama moje mieszka tam ale M twierdzi że on się z mamą nie zamieni bo tam są złe widoki i wogóle starzy ludzie wokoło i mało słońca wpada do mieszkani.....więc się gnieciemy w bloku.

hej

rubi nawet jeśli kupisz mieszkanie u dewelopera to też masz czynsz, trochę to smieszne bo jakby nie było mieszkanie jest Twoje a i tak za nie miesięcznie płacisz maskara no ale u nas niestety tak jest, teraz to tylko mieć domek tam opłata jest roczna no i oczywiście oprócz tego opłaty bieżące-- tak mi się wydaje

Aniulka dobrze mowisz, w domku jest podatek gruntowy (kwota max z 500zł wychodzi przewaznie :tak:) raz na rok :tak:, jeszcze mozna płacic w ratach :-). Oczywiscie podatek gruntowy w mieszkaniu tez jest :wściekła/y:, bo blok stoi tez na gruncie :wściekła/y:, to sa nizsze opłaty ok 100 rocznie.

Amelkowa ;-) bedzie lepiej - niech sie tylko znow slonce pokaze ;-) i niech jutro wszystko bedzie w kazdym szczegole po Twojej mysli ;-)

ja jestem po malej awanturce z malzem... gadalam ze szwagierka ponad godzine - omawialysmy co mam jej na allegro kupic... no wiec mam zadanie kupic niemal wszystko... od lozeczka po gatki poporodowe ;-)
no i malz sie obudzil jak sie dowiedzial ze kupijemy posciel za 29 zl. - stwierdzil ze pewnie bez atestow, ze pomacac nie mozna i takie tam... ehhh... ale juz przeszlo ;-)

Marcik - Carlo mieszka tu - http://www.fortunamoravia.eu/site_english/mohners_peppermill.htm
wlasnie urodzily mu sie dzieciatka w tej hodowli ;-)

a jesli chodzi o czynsze to powracam do wersji "mieszkanie z rynku wtornego". na dom w Opolu nas nie stac a na wies juz nie chce....

zmykam... jutro kompik jedzie na przeglad wiec nie wiem kiedy sie znow zaloguje - mam nadzieje ze nic nie popsuja ze stronka BB bo nie pamietam hasla do profilu...

buzki ;-)

Ostatnia edycja:
Dzien dobry my juz truptamy z Kubciem od 5 rano :-p

Dzisiaj sami, tylko dziadek (tato) nas odwiedzi :tak:, babcia na wyjezdzie, TZ wczoraj wieczorem wypadł pilny wyjazd, wiec bedzie dopiero jutro rano i wieczorem jutro znowu musi jechac :-p - wiec cisza i spokoj w domu :-D

Amelkowa ja cie podziwiam, ze ty na L4 nie poszłas :tak:. Fakt, ze mi np premia czesciowo przepadała i wypłata była ok 200zł nizsza, ale oszczedzałam na kosztach dojazdu i było mniej wiecej tak samo :tak:. Super, ze taka dobrana z was para :-) my to dwie zarazy, ale jak co do czego to jeden za drugim murem stoi :cool2:

Rubi nic sie nie przejmuj, nowe hasło jak cos na meila ci wysla :-):tak:. Fajnie, ze geny Carlo sie "nie marnują" :-)
Mieszkanka z rynku wtornego nie sa złe, moja babcia kupiła po babce architekt i wiesz jaki ma wypas :-p

witka ;-)

kochany synek zaczal sie drzec "mama" o godz. 5:58 :-( nie zeby to mialo jakies znaczenie w sobote.... :-/
po chwili doszedl do wniosku ze jest "piekielnie glodny" - wstalam zrobilam sniadanie a ta mala gadzina poprobowala i stwierdzila ze wszystko dzis bedzie jadl wieczorem - sniadanie, obiad i kolacje...
jego dzisiejsze sklonnosci do wyglupow nie wroza nam owocnej wspolpracy... chyba juz zmeczeni soba jestesmy... ja na bank...

ide pobuszowac w necie w poszukiwaniu lozeczka, rozka i innych cudow wiankow ;-)

aha... Marcik? dlaczego pytalas o Dunczyka? rase zmienic chcesz?

reklama
Pytałam bez powodu, tak mi sie ostatnio o nim przypomniało :-), ze sobie sprowadzałas a Dunce ze swojego kennelu dzidzie słałas :tak:

Ja to matka roku jestem :-p
Zamowiłam dla Kubcia prezenty na dzien dziecka i zapomnałam o tym:zawstydzona/y:, dzis mi sie przypomniało:-p, biegusem leciałam zajrzec na poczte czy z przelewami ok, czy doszły i czy przesyłki wysłali :-p. Uffffff wszystko gra :tak:, w poniedziałek powinni dostarczyc :-)
Kupiłam mu dwie zabawki aby podwyzszyc ADHD:szok::-D lub na co licze zmeczy sie szybko przy nich i bedzie grzeczniutki :-p:cool2:

Rubi znalazłas materacyk?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry