M
Marcik&Kuncek
Gość
Nie u nas jest inaczej, to nie potrzebne bo ten co zarabia po 50tys m-cznie tego nie ma, bo co starej wersji brakuje itd 
Ja nie mam płaskiego tv (mamy ten zaraz przed płaskimi) bo inni dorobieni juz, nie maja a ten co mamy jest dobry i dopasowane jest do niego całe kino, a tak trzeba wszystko wymieniac, wiec po co ... taki jest TZ ... choc wczoraj cos o nowym tv napomkniał
, jak zobacze to uwierze 
My to wszystko za gotowke kupujemy, ja raz w zyciu miałam raty
, bo tak mi sie poprostu bardziej opłacało z pracy 
Teraz jest kredyt na to nowe auto transportowe do firmy, ale na 3 lata chyba, wiec szybko pojdzie, bo nie cała kwota jest w kredyt wrzucona
U TZ pieniadz robi pieniadz, nie lokuje niepotrzebnie
, dlatego jak cos chce sama tyram na to
niestety 
TZ sobie na ciuchy nie załuje, same bossy, hilfingery itd
, mi juz skąpi 
On nie chce kredytu na całe zycie, wchodzi w gre max 10 lat, wiec gotowki masa potrzebna niestety :-(, a jej nie ma, bo co jest to w obrocie :-(
Moj TZ teraz jezdzi autem za 3tys bo mało pali
dzisiaj jak jechał załatwiac w tym citroenie, gada dawaj kluczyki od Kubusia auta bo mnie chyba powaznie nie traktuja jak tym capkiem podjezdzam
i oto wynik odszkodowanie 13tys i tak juz zostawiamy 
Ja do siebie na wies moge zapraszac ludzi bez problemu, wiesz ja musiałąm porobic jak mi tu hodowcy z całej europy po małe przyjezdzali
:-), no i znajomi tez wpadaja
:-)

Ja nie mam płaskiego tv (mamy ten zaraz przed płaskimi) bo inni dorobieni juz, nie maja a ten co mamy jest dobry i dopasowane jest do niego całe kino, a tak trzeba wszystko wymieniac, wiec po co ... taki jest TZ ... choc wczoraj cos o nowym tv napomkniał

, jak zobacze to uwierze 
My to wszystko za gotowke kupujemy, ja raz w zyciu miałam raty
, bo tak mi sie poprostu bardziej opłacało z pracy 
Teraz jest kredyt na to nowe auto transportowe do firmy, ale na 3 lata chyba, wiec szybko pojdzie, bo nie cała kwota jest w kredyt wrzucona

U TZ pieniadz robi pieniadz, nie lokuje niepotrzebnie
, dlatego jak cos chce sama tyram na to
niestety 
TZ sobie na ciuchy nie załuje, same bossy, hilfingery itd
, mi juz skąpi 
On nie chce kredytu na całe zycie, wchodzi w gre max 10 lat, wiec gotowki masa potrzebna niestety :-(, a jej nie ma, bo co jest to w obrocie :-(
Moj TZ teraz jezdzi autem za 3tys bo mało pali
dzisiaj jak jechał załatwiac w tym citroenie, gada dawaj kluczyki od Kubusia auta bo mnie chyba powaznie nie traktuja jak tym capkiem podjezdzam
i oto wynik odszkodowanie 13tys i tak juz zostawiamy 
Ja do siebie na wies moge zapraszac ludzi bez problemu, wiesz ja musiałąm porobic jak mi tu hodowcy z całej europy po małe przyjezdzali
:-), no i znajomi tez wpadaja
:-)