reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

a no to zobaczymy co z tym mlekiem :-) Ja to dzisiaj mam labe..od rana na kompie :-D A wlasnie dostaje takie mocne kopniaki od dzidzi ze az niefajnie :nerd: i zamiast wychodzic to sie tam gniezdzi..przeciez ma juz tak ciasno i o wiele lepiej bylo by juz na zewnatrz a to takie uparte :-D

reklama
czyzbys oczekiwala chlopca? oni tacy uparci i ciut zlosliwi - moj "usiadl" mi na nerke w 20tc a potem jak przez to musieli go za uszy wyciagac w 35 tc to w ramach protestu postanowil...nieoddychac....ehhh te chlopy... od urodzenia zwichrowani ale tez kochani ;-)

wiesz Rubi ja nie wiem co bede miala,bo za kazdym razem jak bylam u lekarza to mowil mi ze nie widac...ze nogi sa kolo siebie i nie widac,wiec nie bedzie zmyslal.Troche dziwne no ale coz moglam za to :szok: Tylko ze czasem myslalam sobie ze moze cos nie tak jest i mi nie mowi ale jakos nigdy nie dopytywalam wiecej o nic :-)

najdalej za 2 tygodnie sie dowiesz i nam sie pochwalisz mam nadzieje ;-)
napisz jeszcze gdzie mieszkasz... moze to Ty jestes moja sasiadka ;-)

Własnie wrocilismy ze spacerku, wychodzimy fajnie ciepło, lekki iaterek, matka chciałabyc dobra i sunie w strone lasu, obracam sie a tam takie czarne chmury mamy po lewej :eek:. Wiec nie ma co zawracamy, uszłam z 30m i luneło :wściekła/y: Kubusiowi juz wczesniej folie załozyłam, wiec mu tam rybka była:-p, a ja do domu mokra cała wrociłam, juz ledwo szłam a tych mokrych klamotach :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mały spi sobie jeszcze w wozku, a ja ide suszyc głowe :-p

Rubi mój Kubus sie grzecznie urodził 2 dni przed wyznaczona data, szybko bo 2,5 godziny (bol masakryczny bo od pleców :baffled:). 10 punktów dostał. Cycka bez problemu jadł :tak:. W szpitalu spał sobie i spał grzecznie, zero ryku :tak:, pobudka na gosci i cyca :tak:. Zółtaczki nie miał, a kikut odpadł w 4 dobie :tak:. Za to teraz sobie odbija :-p

Zapomniałam, ze pisałyscie kiedys o tych połoznych srodowiskowych, u nas była az raz 20 minut, nic ciekawego mi nie powiedziała ani nie pokazała, wiec nie miałam wiecej potrzeby jej zapraszac ...

Marcik&Kuncek dzieki za info :-) napewno skorzystam!!! a tak wogule to jesli chodzi o dokarmianie to co myslicie, jakie najlepsze mleko? Myslalam o tym Nan Active...bo widzialam ostatnio reklame w tv ale ja sie na tym zupelnie nie znam.A wole to wiedziec na zapas,bo nie wiem jak tam bedzie z moim mlekiem :-D

jak będziesz mieć taką postawę to nie bedzie za dobrze:-) to zależy od głowy

A my dziś w przychodni byłysmy....katarek Olcie dopadł :zawstydzona/y: a miała byc jutro szczepiona....ale za to ładnie przybiera wazy juz 5700 i 62 cm.......a jak silna! juz chce siadać !
aaaa...na kolki dziewczyny pomaga też Lefax ja mam juz 2 buteleczke i własnie kombinuje 3 .....bo kolki bywaja nadal

reklama
No i jeszcze wspomnę.Mi łzy stają w oczach jak o tym pomyślę... Lekarz pooglądał sobie mojego dzidziusia, a ja z nim. I nie uwierzycie. Dziecko klęczało i rączki miało złożone z przodu, jak do modlitwy. Lekarz się śmiał a ja w szoku...

:szok::szok::szok: Ty sie dziwisz, że dzidzie z dwuch stron czujesz jak takie akrobacje juz cwiczy ;-). No ciekawe kto tu bedzie miał dziecko z jeszcze wiekszym ADHD niz moje fiu fiu fiu :-D:-D:-D

Wspołczuje z nerką, mam nadzieje, ze odkręci się ten stan:tak: Trzymam kciuki :tak:
Amelkowa Ty masz corcie czy synka w brzuchu?

Daggy gratulacje oby tak dalej :tak:

Ja sie troche martwie, bo za chiny sie potroimy swojej wagi urodzeniowej do roczku :-( i nie wiem o czym to swiadczy? :eek: Teraz jak Kubus taki ruchliwy przybrał tylko 100g w 3 tygodnie :eek: Trojki górne mu sie przebijaja i z jedzeniem ostatnio kiepsko :-(.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry