reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Villa- nie, kiedyś były takie plany, ale nie doliczają:no:, no i co jeszcze, że jakbyś żyła w północno-wchodniej części naszej kochanej Polski to zapłaciłabyś może i o połowę mniej........OC by powinno być płacone w/g zeznania podatkowego.....taki np. prezes banku jak się buja np. lexusem i przy swojej wypłacie (lepiej nie będę nawet pisać głośno jakiej) to takie OC dla niego to pikuś, a taki jak ja to nazywam "średni kowalski" co cudem auta się dorobił to dla niego to kupa kasy, a jak oboje trafią niestety z powodu wypadku pod skalpel to wiadomo kto będzie miał lepsze przywileje.....
To tak jak teraz rodzice Madzi dostali apartament........

Ostatnia edycja:
reklama
zwyżki dla starych samochodów. Samochody z okresem eksploatacji powyżej 8-10 lat są objęte grupą większego ryzyka wypadkowego. Możemy otrzymać zwyżkę na oc nawet do 100%

HMMMM- to może zależy też od firmy, bo moja corsa ma w tym roku 16 lat:szok::szok::szok::szok::szok: i nie miałam nigdy dźwignięte- jedynie tyle co o te ich regularne podwyżki, no i babki sę właśnie dowiedziałam, że mieli takie plany, ale z tego zrezygnowali....

No właśnie widzę, że w poście wyżej gdzieś mi uciekło "bodajże powyżej 12 lat".
No wiem, że nam coś tam doliczają - niby niewiele, ale jednak.
Dziadka auto w HDI w zeszłym roku też sporo w górę poszło - ot, taką se podwyżkę zrobili.

No cóz temat rzeka - wiadomo, każdy ma inne auto: jedna lepiej ubezpieczyć w jednej firmie, inne w innej...

A tak w ogóle to dzień doberek - u mnie słonko i wiosna, energii nawet sporo, to śmigam zaraz po coś na obiad, bo wczoraj miały być jeszcze wieczorne zakupy z M w mieście ale nie wyszło i teraz muszę kombinować...

Villa dawaj troche tego slonca tutaj...w opolu szaro, dobrze,ze nie pada, to zaraz skoczę na spacer.
A dzis szef kuchni poleca: zapiekanka ziemniaczana :)

czesc dziewczyny!!!

Ona zapiekanka ziemniaczana??? Hmmmmmmm..... mniam!!!
A my dzisiaj na obiadek do mojej mamusi!!! Szkoda tylko ze nie moge wszamac tego co wszyscy:-:)wściekła/y:

Villandra tak jak piszesz co auto to inna sytuacja i jedno lepiej ubezpieczyc tu a inne tam... Ja zrobilam meza wspolwlascicielem mojego auta i on mi ubezpiecza uzyczając swoich znizek dzieki temu zamiast zaplacic 2150zl rocznie (!) jako zer jestem nowym kierowca to place jakies 850 zl rocznie.....

a ja melduje, ze Was pilnuje i podczytuje ale ciagle w rozjazdach....jutro i pojutreze znow delegacja więc....
grzecznie pisać i bez awanturek ;-)

reklama
Do góry