reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

ladna pogoda to nikt nie siedzi, my dzis caly dzien ostro pracujemy, okna myjemy, kwiatki sadzimy itp ale juz taaaak tęsknie za moim Z...niech juz wraca :(

reklama
Ja mam dzisiaj lenia giganta. Głowa mnie boli (doopa rośnie:-D), spać mi się chce, a roboty, że ho ho. Musze dzisiaj wszystko porobić, bo jutro wybywam na babskie spotkanko z psiapsiółami ze studiów. Nie chce ktoaś mi pomóc? Ona Ty jak skończysz u Was, to zapraszam do mnie;-)

Kamea- bo jeszcze Ci ciążówki za ciasne się zrobią;-) to z tą doopą to lepiej co innego wymyśl, albo niech Cię głowa przestanie boleć:-) ,
Ja dzisiaj wykorzystałam śliczną pogodę na maxa i normalnie odżyłam i chyba nawet apetyt wraca.

Dorota- ty to pewnie teraz przy Kacperku czas spędzasz?

Sylha nie strasz! Co ja zrobie jak mi ciążówki się pokończą??? Będę musiała w namiot zainwestować:-D
No to dobrze jak apetycik wraca. Jeżeli starczy mi wieczorem sił to będę piec ciasteczka, ino czy mi się będzie chciało???:eek:

Kamea- zanim ty w ten namiot zainwestujesz to ja chyba prędzej na emeryturę pójdę- co w naszym kochanym kraju jest niedoczekaniem!!!!:-D:-D:-D:-D:-D
Właśnie widziałyście wczoraj jak nasz kochany premier zwiędnięte kwiatki dostał od strajkujących Pań?!?!Z wiadomością, że one też tak będą wyglądać w wieku 67- ależ to było piękne, tylko czy tym baranom da coś do myslenia?!?!?
A ja zajadam się nalesnikami- taka mnie ochota naszła i jeszcze na słodko:eek::eek:- czego nie jadłam od transferku....

Kamea....zamiat ciążówek to majciochy wyszczuplajace :p
Chociaz ja niewiem gdzie ty masz jakies zbędne kg, na fotce ze spotkania wygladasz apetycznie :)

Dorotka niestety stety wyjechal w polskę..taka praca.

SYLHA tak wieczorami czas poświęcam Kacperkowi i Amelce, zreszta nie tylko wieczorami. Ale wieczorem mycie, kąpanie, karmienie i takie tam.

ONA oj to rozumie, mój też nie raz wyjeżdza, takie życie, taka praca, najgorsze jak go w delegacje wysyłali przed samym porodem, ale na szczęście zdążył wrócić.

A ja właśnie zmianę sobie robie. Włoski na ciemno farbuję.

Możecie mi napisać każda coś w skrócie o sobie, będzie mi lepiej i wiadomo z kim pisać. Bo ciężko mi wrócić się te strony i was nadrobić, chyba z miesiąc bym musiała spędzić.
Słyszałyście, nowe wiadomości o śmierci Madzi z Sosnowca???? Szok to wszytko jest.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się niedzielnie :-)

To ja pokrótce napiszę :-)
Obecnie zaczynam się cieszyć ciążą na którą baaaaardzo długo czekaliśmy :-), lada dzień skończę 30 lat:szok::szok::szok::szok::szok: i nadal nie wiem jak to przeleciało. Mieszkamy na wsi pod Opolem- przez co zajęć na nie brakuje :-). Mój mąż 20 lat mieszkał na Niemcowni i jakby mógł to by od razu torby spakował i z powrotem popędził, ale niestety życie zmusiło nas do siedzenia tu:sorry2:. Niestety on najlepiej może porównać poziomy życia tu i w Niemczech.

Co do Madzi- to uważam, że oboje rodzice są winni!!!!!!Teraz Bartek oburzony, że prasa robi na nich nagonkę- a przepraszam bardzo kto to zaczął?!?!?!Kto całą Polskę postawił na nogi, że porwano dziecko?!?!?!Myślę również, że ta sprawa miała na celu przyćmienie strajków ws ACTA i cen paliw- bo akurat w tym czasie robiło się głośno i nagle ucichło. Wszystko wszystkim, ale niestety malutkie dziecko nie żyje :-( zginęło tragicznie a oni zrobili z tego medialny show!!!!!!Jak jej nie chcieli to mogli oddać do adopcji- wiele par czeka na dziecko!!!!

Kamea- ja też wątpię dożyć wieku emerytalnego- dlatego pewnie o to im chodzi!!!!Jednego czego ciągle nie mogę zrozumieć- niby dlaczego młodzi mają nas utrzymawać?!?!?Przecież na swoją emeryturę pracuję ja sama- co roku się dostaje przecież pismo z Zusu ile składek uzbierałam. Moja emerytura będzie obliczana w/g mojej pracy. A i jeszcze powiedzieli, że wzrośnie (ale nie pamiętam cyfr) liczba ludzi w wieku emerytalnym!!!!!!Kurde jeszcze 10 lat temu chodzili na emeryturę w wieku 55lat- w tedy było ich dużo a teraz?!?!?

Do góry