reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

WITAJCIE!

Nie mam dziś weny do pisania. może później mi przejdzie
Mały mi się w nocy 3 razy krztusił.
Wczoraj się dowiedziałam, że moje dziecko może się do przedszkola nie dostać na następny rok, no jestem załamana, w poniedziałek ma być lista.
No i jeszcze większe mam problemy o których nie mam siły na razie pisać, Ryczeć mi się chce
unhappy.gif

Idę prasować
mad.gif

reklama
Dorota- wyżyj się na żelazku i niech Ci przejdzie!!!!!:-)

Ja miałam z kolei bardzo dziwną noc:eek: o 2 w nocy pobudka i koniec spania do 4 oglądałam tv a potem poszłąm na siłę spać i o 5usnęłam a o 8 już wyspana byłam.....

Cześć dziewczyny.
Dorota to dobrze, że wizyta Wam sie udała! Warto było.
Na zdrowiu nie ma co oszczędzać, ale na to trzeba mieć kasę. Sama wizyta jest droga, każde dodatkowe badanie dodatkowo płatne, później lekarstwa wykupić.Dojazd tez kosztuje i suma rosnie... Przy jednym dziecku to spory wydatek, a przy dwójce to już wogóle. Ja też z Kubą sporo jeździłam prywatnie, zazwyczaj ze względu na terminy i naprawdę mój portfel znacznie to odczuł.

Dlatego ja jestem za sprywatyzowaniem służby zdrowia, pewien czas przebywałam w NL i tam funkcjonuje to rewelacja!!!!!!!Samemu płacisz składki gdzie i ile chcesz a lekarze biją się pacjenta- bo to w końcu jego kasa.
To tak jak kilka dni temu słyszałam w wiadomościach, że pewne firmy farmaceutyczne wycofują się z Polski, bo się nie opłaca i niestety wielu rakowców w tym momencie zostaje bez możliwości leczenia.....ŻENADA!!!!!!21 wiek Europa a tu się 3 świat zaczyna robić!!!!

bry...

choć nie powiem...wcale nie jest dobry...
czemu tak narzekacie????
kazdy ma jakies problemy...
młode baby a atmosfera sie troche jak w kolejce do lekarza miedzy staruszkami... wszystkim zle...
a tak naprawde nasze problemy to pikus...

milego

Ja też jestem za sprywatyzowaniem służby zdrowia. w zeszłym roku leżałam w prywatnym szpitalu w Ozimku. Byłam na chirurgii. Część oddziału została wyremontowana, warunki jak za zachodzie, łazienka w pokoju, Pokoje dwuosobowe, tv za darmo, pilocik z alarmem gdybym potrzebowała czegoś, personel zarówno lekarze jaki i pielęgniarki super!

Rubi ;-) czasem trzeba sobie ponarzekać... A jeżeli chodzi o służbę zdrowia to raczej powodów do radości nie ma.

Ostatnia edycja:
reklama
ona ;-) masz racje...marudny narod...

ale jak my teraz siedzimy i narzekamy, biadolimy i nie wiadomo co jeszcze...a nasze dzieci tego sluchaja i...nasiakaja tym to jakie beda w przyszlosci?

wiec szanowne panie doopy w troki i zamiast narzekac to trza cos zmienic... jak wAnglii, Holandii czy Niemocowni jest lepiej to pakowac manatki i tam jechac..., jak tu sie za malo zarabia to trza czegos lepszego poszukac...

marudzenie jest dobre na krotka mete...trza chwilke pomarudzic ale wlasnie po to zeby szukac rozwiazan ;-)
ale od samego biadolenia jak w tym kraju jest zle NIC SIE NIE POLEPSZY!!!!!!!!!!

reasumujac...macie miejsce do marudzenia :-p ale tu mi nie wolno!
na jedno marudne zdanie dziennie ino pozwalam :-p:-p:-p

aha...ja uciekam... musze posprzatac lekko i lecimy na pizza party ;-) bedzie przemega ;-)
moze nawet slonko wylezie ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry