@Rubi
Rachwalski to ten lekarz co wygląda trochę jak potwor Frankensteina

Tak mi się kojarzy... Taki fajny jest, dowcipny :-)
A przede wszystkim pracuje przecież na Reymonta, więc w razie W jest na miejscu
aaaa. to się rozminęłyśmy :-(
@Kerry
Życzę miłego powrotu do pracy :-) Tylko z tą opiekunką problem. Niestety nie potrafię pomóc. Bogu dziękuję, że mój maly ma babcie...
Mączka przyjmuje na Damrota. Dwa razy w tygodniu (środa i czwartek) Tel.:502-051-207
Nie zrażaj się, jak odrzuci, bo właśnie tak robi, kiedy jest zajęty

A jak powie, żeby zadzwonić np. po 22.oo to mówi poważnie ;-)
A co do Mickiewicza... Ja tam chodziłam przed ciążą i początek ciąży też. Do Pakuły. Niby o.k., ale ciągle miałam wrażenie, że on o wszystkim mysli tylko nie o tym, co akurat robi.
Poza tym byl tam wtedy jeszcze Fim (taki wesoły, powiedział mojej siostrze, że ma mnóstwo torbieli na jajnikach, więc ona z tym przerażona do Mączki, a ten: tu nic nie ma! - sama nie wiem co o tym myśleć) i jeszcze jeden tam był, chyba Pośpiech, ale nie miałam okazji go poznać.
Denerwowało mnie tam strasznie, że dostawałaś termin na godzinę, a i tak trzeba było czekać... I te poślizgi dochodziły nawet do godziny.
Suma sumarum, poszłam w końcu do Mączki, bo koleżanki polecały i okazało się, że Pakuło wcale tej ciąży tak idealnie nie prowadził... zignorowal jakieś drobne nieprawidłowości w wynikach, no i karty ciąży nie założył (Bóg jaden wie czemu....)
Pozdrawiam gorąco!!!