Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Napisz coś więcej o sobie, żebyśmy mogły Cię trochę lepiej poznać.
)

) - potem ostrożnie siada; widzę, że on w ogóle będzie chyba z tych ostrożniejszych bąbli....

Już widzę siebie.... A w poniedziałek kontrola - mam nadzieję, że na tym się skończy, a nie na antybiotyku...
Trzymam kciuki, żeby to szybciorem się zaleczyło i więcej nie wracało. A czemu Wy w ogóle tak co chwilę u nefrologa lądujecie?
Przesadziłam chyba z ilością i Młody był wręcz nieznośny przez pół dnia. Następnym razem dostanie mniej, żeby jednak mu aż takiej rewolucji w brzuszku nie robić.
Siedział mi na kolanach i czarował uśmiechem panią, która też tym razem była o wiele milsza i nawet zagadywała do Malucha.
- w dużej mierze pewnie dlatego, że Rafał zaczął się drzeć jak opętany jeszcze zanim mu zdążyli cokolwiek zrobić - tzn. jak go złapano i unieruchomiono - mój syn wybitnie tego nie lubi, ostatnio nawet dramat z obcinaniem paznokci przez to mamy. Tak więc jego krzyk był jedynie wielkim protestem przeciwko ograniczeniu jego swobody i wolności, ale możliwość obejrzenia po wszystkim moich okularków słonecznych szybko pozwoliła mu zapomnieć o zadanym gwałcie ;-)
Kurcze, już bliżej niż dalej! Ależ ten czas leci...
mam do niego całe 12km... Tylko za jego żoną nie przepadam, nawet dziś musiała opowiadać o swoim zdrowiu i na głos myśleć, co to się stało, że ją tu czy tam boli. No trudno, raz na jakiś czas trzeba będzie to przeżyć.
Także Franiowa, rowerek okazał się strzałem w dziesiątkę i jeszcze raz ogromnie dziękujemy :-):-):-)