• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

Jeżeli chodzi o macierzyńskie i powrót do pracy to mi troszkę się udało :) Jak moi szefowie dowiedzieli się, że jestem w ciąży od razu poinformowali mnie, że umowę przedłużą tylko do dnia porodu. Także ide na zasiłek macierzyński, potem ide zarejestrować się do urzędu pracy i będę pobierać zasiłek przez pół roku. Na szczęście mam przepracowane więcej niż 5 lat i dostanę już ten wyższy (niestety nigdzie nie umiem znaleźć ile ) i pod koniec będę szukać pracy. Takż do pracy wrócę jak dziecko będzie miało ok 10 miesięcy.

reklama
Straszne. Nie wiem co powiedzieć. Ciekawe jak wyglądają dachy w innych hipermarketach - aż strach tam chodzić. Przecież wszystkie hipermarkety budowane są na zasadzie konstrukcji lekkiej. Przeciąz to mógł być każdy z nas. :( :(

jestem w szoku, sama byłam w tej hali parę razy wcześniej.... po prostu coś makabrycznego....nie rozumiem jak mogło się to wydarzyc. To była nowa hala.... zadbana... nie wiem co powiedzieć....

Mój znajomy z pracy jeździł tam od sześciu lat( zapalony gołębiarz i wędkarz), w tym roku też tam pojechał ale w środę i zostawił ptaszki i miał wrócić po nie w niedzielę. ( a więc mu się udało) - ale wszyscy jego koledzy - oprócz jednego nie przeżyli - okropne. Dobrze, że mnie disiaj nie ma w pracy bo bym nie mogła z nim rozmawiać ( zapłakałabym się ). Okropne.
Całe szczęscie, że nic mu się nie stało ( zastanawialiśmy się z mężem czy on tez tam był)

reklama
To straszne jak sobie uswiadomimy, ze wlasnie ktos bliski lub nawet my bylibysmy w takiej sytuacji :-[ :( Miał szczescie ten Twoj znajomy. Widocznie to nie był dla niego czas...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry