• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

CO DO TEGO PROGRAMU"NIESFORNE ANIOŁKI"TO MOJA KLUSKA CZASAMI WCALE NIE JEST LEPSZA,ALE NIESTETY NAWET STOSOWANIE NIEKTÓRYCH RAD TEJ BABKI NIE ZAWSZE SKUTKUJE:(NAJGORSZE JEST USYPIANIE MAŁEGO POTWORKA ...PRZED WAKACJAMI JESZCZE PIĘKNIE SPAŁA W SWOIM POKOIKU...JASNE,ŻE NAD RANEM PRZYCHODZILA DO NAS I ZASYPIAŁA PRZY BAJECZCE,ALEW SWOIM POKOIKU,W SWOIM WYRKU,PO WAKACJACH KONIEC I TERAZ SZAŁ MACICY NA ULICY...ZA CHOLERE NIE CHCE TAM SPAC:))))ALE OD 2 NOCY JESTEM TWARDA I TAM JĄ USYPIAM:)))MIEJMY NADZIEJĘ,ZE BĘDĄ EFEKTY:))))

reklama
No to ja sie pochwale, ze zaliczylam dzis kolejne 3 rzeczy :) Jeszcze jutro 1 najtrudniejszy egzamin o 9 - trzymajcie kciuki :)
Mam ogromnego stresa!!!

A+T+?, trzymam kciuki. Egzaminy w ciąży, to podwójna adrenalina. Kończyłam logopedię z Piotrkiem w brzuchu i czasami byłam Einsteinem, a czasami głupim Jasiem (wtedy nic mi nie wchodziło do głowy). Ale będzie dobrze!!!

a+t tylko sie nie steasuj niepotrzebnie, na co ci nerwy? Maluszkowi one nie wskazane. My trzymamy kciuki, a ty daj znać jak ci poszło. Moja siostra tez, bidulka ma teraz sesje i siedzi nad książkami.
Oj jak to dawno było, te sesje wszytkie.....

MAM FEEEEERIEEEEEEE :D
Wszystko zaliczone :) Od razu dzis jedziemy do meza siostry po ciuszki dla Ali i inne rzeczy dla niej i zaczynam mocno myslec i szukac info o wszystkim :) a jutro moze juz do sklepow na zakupy :D
Tyle na to czekalam :) i sie doczekalam :D
Ale wykonczona jestem na maxa. Dzis spalam z 4 godziny i w mega stresie :( Wlasnie mi sie w glowie strasznie kreci, wiec jem i sie klade na troche...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry