reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

A ja też jadę dzisiaj do mamy, która też znalazła jakieś cudeńka w ciuchlandzie, więc je sobie obejrzę.

Zostaje u niej na cały weekend, bo u nas w mieszkanku mąż z teściem zaczynają kłaść płytki w łazience, więc nie będę sie im plątać.

Ale niestety u mamy nie mam internetu, więc dołączę do was w poniedziałek. Trzymajcie się.

reklama
A ja się cieszę, że moje dziecko będzie miało ferie. Dwa tygodnie bez wstawania o 7.00. Ale się pobijamy!!!
Czeka mnie remont mieszkania. Boję się bałaganu. Zamówiliśmy meble kuchenne na wymiar. Nie mogę się doczekać :-)

Jeszcze raz dziekuje za gratulacje :)
Dzis sie nie odzywalam, bo przyjechali moi rodzice. Beda do jutra.
Wyobrazcie sobie, ze mama przywiozla mi ubranka, ktore miala zostawione po mnie i po moich braciach. Kumacie? Rzeczy maja po 20, 30 lat!!! Sa super zachowane, czysciutkie. Mama wszystko poprala, poprasowala i nic mi nie mowila o tym, ze cos takiego w ogole trzyma!! Niektore rzeczy sa cudne!! Take welniane sweterki slodziutkie, spodenki, czapeczki... Oprocz tego bylismy wczoraj wieczorem u Tomka siostry i mamy tez od niej sporo ubranek po jej synku :) Oprocz tego dostalam laktator, termometr do wody, termoopakowanie do butelki, recznik z czepkiem, myjki do kapieli, sliniaczki, lozeczko... juz sie pogubilam w tym wszystkim. Mam teraz cala podloge zawalona ciuszkami, bo meble byly dzis czyszczone i jutro lub pojutrze beda lakierowane. W ogole jutro bedziemy malowac pokoik, a dzis rodzice pomogli nam naprawic pare rzeczy, mama pomyla okna, poszorowala podlogi. Ech co ja bym bez tych rodzicow zrobila ;)
Tom sie rozgadala. Chyba dzis juz Was nie przeczytam na innych watkach, ale jutro wieczorem albo w sobote wszystko nadrobie :)

Fajnie A+T. Miło jest jak ktos pomaga i nie musimy sie zmagac ze wszystkim sami. A takie ciuszki to niezła sprawa i niesamowita pamiatka. Tesciowa tez cos mowiła o ubrankach po mezu musze je obejrzec. :)

hihi ja mam ubranka po sobie jeszcze i nawet wanienke itd:):) ale to pamiatka wiec w uzycie napewno nie pojdzie:):)

a+t super, czyli wyprawke już masz prawie całą - tylko pozazdrościć
Wanienke, szczotke do włosów, termomert kąpielowy, dresik, i wyprawke z czapeczką wczoraj kupiłam w Tesco :) śliczności ;)
Miałam kupić butelkę + termoopakowanie. Niektóre są z plastiku w środku a drugi typ to wypełnione styropianem. Może wiecie, które lepiej utrzymują temperaturę? Na zdrowy rozum to styropian lepiej utrzymuje temp. ale plastikowe są droższe ok 2 złotych. Wkońcu nie kupiłam, może potraficie coś poradzić ? ::)

No wlasnie tez sie nad tymi opakowaniami zastanawialam...szczegolnie ze jest to tania rzecz...ja na to patrzylam w smyku ale wlasnie nie wiem jak to wyglada z temp:(:(

Ja szczerze mowiac nawet nie widzialam, ze sa inne niz ze styropianu... ale w koncu dopiero zaczynam sie rozgladac. ;) Nie wiem kiedy jakis sklep pierwszy odwiedze, bo chyba do niedzieli bedziemy walczyc z pokoikiem. Wlasnie maz maluje sufit, potem sciany i kladzenie tapet, a potem lakier na meble i bejca na szafki. We wtorek jedziemy odebrac lozeczko od znajomych :) Ale sie ciesze :)

A+T Kurcze przygotowania widze pełną parą u ciebie - no tak ale ty masz termin na koniec kwietnia jeśli mnie pamięć nie myli
uffff jakoś mnie to uspokoiło

reklama
Do góry