• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
Dzieki dziewczyny, kochane jestescie :)
Zdrzemnelam sie troche, zaraz zjem obiadek, potem na korki (w czasie ktorych licze, ze dostane obiecane ciuszki dziewczece, bo znajomej mamy dzieci z korepetycji :)) i do meza siostry po ubranka i rzeczy dla malenstwa. Rany jak sie ciesze :D
A jutro przyjezdzaja moi rodzice i pomoga nam troszke uporzadkowac domek (bo ja niebardzo chce sie przemeczac, a maz wlasnie dopiero zdjal gips po zwichnieciu i jeszcze jest troche chory na zapalenie gardla), ponaprawiac pare rzeczy - moze nas napadnie na tapetowanie w piatek - ale watpie, ze zdazymy wszystko na raz.

A+t ja dopiero teraz przeczytalam...
No i tez oczywiscie wielkie gratulacje bo wiem ile wyzeczen cie to wszystko kosztowalo!!! ale sie nie poddalas i bylo wrto!! jeszcze raz gratuluje!

reklama
Dzis mama dzwoniła od mojej młodej cioci, ktora ma teraz jeszcze sama male dziecko, ze bede miala od niej tez ciuszki. To kolejna obietnica. Mam nadzieje, ze bedzie spełniona. Moja mamunia tez zaczyna buszowac po takim duzym cuchlandzie gdzie sa super rzeczy to moze sie troche tego uzbiera ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry