reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

Ja miałam kolezanke która miała 1 poród cc a drugi po 5 latach drogami natury ale to od niej wiem o 2 latach czekania po cc

reklama
wlasnie zajrzalam na mojwoki 07,szok jak czas ucieka,pamietam dokladnie jak 3 wrzesnia dowiedzialm sie ze jestem w ciazy ;D ;D ;D :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
a tu juz nowe majowe mamy sa,i moga sie cieszyc tym szczesciem,och az lezka sie zakrecila,wspaniale byc w taki stanie

lilith moja matka po cc zaszła dokladnie jak moja siora miała rok,ale ja też wylazlam przez cc,za to poznałam w szpitalu dziewczynę,która miala cesarkę 13 lat wcześniej i teraz miała problemy,bo cośtam było nie tak...znaczy cośwłasnie z tą blizną po pierwszej cesarce,więc naj;lepiej lekarza spytac:)

i jeszcze cos...ewa dziś znowu mnie chciala policją straszyc...ale zapomniała hahaha...i mówi tak ,bo małpa mnie kopnęła,a drze gumiora,żebym jej nie kopala,to jej móię,zeby się w głowę popukała,bo to ona mnie kopnęła i nie zamierzam jej przepraszac,a ta do mnie tak"nie kop mnie,bo zadzwonie"a ja pytam gdzie zadzwoni, a ona"nie wiem,no zapomniałam":)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

reklama
Do góry