reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

a ja mam pytanie czy ktoras z was czyta ten blog Mel w UK??? hmm przeczytalam jak one odlatywala i etraz bym chciala dalsza czesc przeczytac a nie moge poszukac...
a czy to jest prawdziwe czy poprostu ktos sobie wymysla??

reklama
oooooooo Trini nie wiedziałam :tak: jeszcze zobaczę czy będzie mi się chciało jechać, bo to w jedną stronę 45 minut jedny autobusem potem tramwajem :eek: . Niestety prawka nie posiadam :dry: szkoda .... ale nie mam zamiaru posiadać, bo chyba ludzi bym porozjeżdżała.
Wiecie jak ja jadę z mężem to czasami mam pietra jak jedziemy z górki :-D że się spadniemy na pobocze i takie tam .... że chyba na kierowce to się nie nadaję :cool2:

Ciekawa jestem jakie macie plany na sylwestra czy bedziecie w domu ze swoimi pociechami czy tez gdzies sie wybieracie?
My założylismy ze napewno bedziemy z młodym w domu choc zawsze gdzies chodzimy. A tu niespodzianka moja mama zadzwoniła ze zdecydowali zrezygnowac z sylwetra i beda pilnowac młodego a my mamy isc. Ale sie ucieszylismy. Prawda jest taka ze my odkąd Marcinek sie urodził i nawet wczesniej nigdzie nie bylismy w zadnej knajpie kinie na zadnych tancach. Strasznie nam tego brakuje. Ciesze sie bardzo bo zaproszenie mielismy juz od jakis 4 miesiecy:tak:

No my też idziemy na Sylwestra. Takze Trini dzięki za zaproszenie ale jednak idziemy :) Mama zostaje z mała a my na dżamprę!!!! Ale jestem podjarana!!!!! mam zamiar się nawalić jak meserszmit co pewnie nastąpi bardzo szybko bo nie piłam juz 1,5 roku :-D :-D :-D

reklama
och tez bym gdzies poszla poszalec,ale niestety nie ma kto zostac z mala,moja mama izie chyba na balangie wiec do d...a liczylam,ze zostanie z mala.Wiec zostanie nam wieczor z szampanem przez tv buuuuuuuuu

a tak wogole to bardzo sie zgrzalam, w ta sobote obiecane mialam wyjacie z kumpela na tance dobre zarelko itp.A tu dostaej telefon wczoraj i mowi mi,ze nie moze bo jej angielski chlopak oznajil jej ze ida na kolacjie do jego mamay bo ma urodziny,wr.........wpieniam sie starasznie,tyle to planowalysmy,a tu taki numer mi wywinelam,odkad jest z nim to nie ma czasu dla polskich znjomych,zawiodla mnie bardzo,inne panny maj plany i zostalam sama.wiecie czuje sie ostatnio tak jak by kobiety ,moje znajmowe nie majace dzieci maja mnie czasu dla mnie,niewiem czy stalm sie tak monotematyczna,ze tylko o jednym gadam,ale w sumie tak nie jest,czy poprostu nie maja dla mnie czasu,CZUJE SIE OPUSZCZONA PRZEZ NIE,muze znalesc mamusi ktore mieszkaj blizej mnie i bede chetne na wyskoki od czasu do czasu.Z kim sie nie umowie to przeklada po piec razy i to mnie starsznie wkurza.Ja jestem slowna i jak juz sie zdecyduje to starm sie nie zawiesc,och znajomosci,wrr.......SORKI MUSIALM SIE WYGADAC

Do góry