Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mandarynka to jak wiesz jak trafić do Bytomia to serdecznie zapraszam, tylko ja już mieszkam w Świętochłowicach, ale zaraz przy samym Bytomiu :-) olenka w sumie jednak przyjemniej jest wypić kawkę i poklachać niż skakać ;-) masz rację :-)
ewe jak dla mnie to nie wyglada na jakiś super hiper gruby,ale nie znam siędanke za info odnośnie fryzjera i czekam na foto)
a ja lecę piec bułeczki mąslane,co by ewa miała jak wstanie...ma któraś pożyczyc 1,45zł na chleb?bo mąż mi kasy nie zostawił,a wracadopiero gdzieś koło 20
ewe mnie też się wydaje, że taki bardzo gruby nie jest, ale nie wiem czy wiesz, że w Katowicach Załężu jest takie ogromne targowisko i tam można znaleźć bardzo fajne, grube sweterki w podobnej cenie.
Tak wiem Trini, ale z Tychów musiałabym wyjechać ok 6 rano zeby dojechać na załęże aby się zalapać tam na coś, a tak poświęcać się nie będę . Kocham go , ale bez przesady ;-)