Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja będę w przyszłym tygoidniu na Ślasku i chetnie bym sie z Trini zobaczyła ale przecież nie kazę jej wylatywac na autostradę - bo jade do Chrzanowa i Gliwic wiec trochę nie po drodze
chwilowa zmiana tematu: pilnie potrzebujejakies linki ktore wysylalysmy sobie w ciazy jedna pamietam taka stronke nie polska ze zdjeciami!
kuzynowi chce wyslac bo bedzie tatusiem
głuszek no to super, że będziesz na Śląsku. Zapraszam Cię serdecznie. Z Gliwic to do mnie rzut beretem. Nawet jeśli będę musiała po Ciebie wyjechać to nie ma sprawy :-) Z nocowaniem tez nie ma probelmu jakby co Odezwij się na gg to się zgadamy.
O hoho ale sie wiezy zaciesniaja:-) a te mamy z Wawy to jakos zadko wogole sie odzywaja na bb chyba zajete bardzo Julienx, Eager...Lalka... Where are You
Ewe niezle te lale... teraz to juz takie zabawki sa ze hoho...
Moj maz jedzie w tym tygodniu do Krakowa... i mialam pomlysl zeby sie z nim wybrac... ale niestety Gluszek juz chodzi do pracy...
Jakis czas temu dostałam maila z pps-em z takimi lakami normalnie w szoku byłam...niezle zrobione są a jak sie okazuje niezle tez kosztują A raz dostałam maila z takimi noworodkami z marcepanu zrobionymi tez jak zywe wygladały