• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
ja pamietam ze jak niedawno chcialam zmienic to sie nie dalo bo byla przerwa czy cos takiego i niby mialo wszystko wrocic po pewnym czasie.
I wydaje mis ie ze skoro by tego juz nie bylo to suwaczkow tez....

Lilith skoro to 6 paczka tabsów to ciąża jest absolutnie wykluczona ( pomimo że palisz czy pijesz alkohol) . Pewnie Ci się cykle popierzył. Ja tabsy łykałam przez 5 lat i wiem że takie coś czasami się zdarza. Także nie wkręcaj się kochana :-)

Ewe ja tez bralam dlugo zanim sie staralam o 1 dzidzi. ponad 3 lata...i nic takiego mis ie nie zdazylo.A z ta ciaza to juz dawno wam pisalam ze mam taka schize...no i teraz te plemienia...odstawilam bo tak pisze 3 dni temu i nagle dupa i nie mam @ a pisze ze wlasnie powinnam odrazu dostac normalny....

Hej

Muszę to z siebie wyrzucić bo się wkurzyłam dzisiaj trochę. Z reguły nie chodzę z wózkiem do sklepów, ale dzisiaj poszłam i absolutnie nikomu nie przyszło do głowy żeby przytrzymać mi drzwi albo cokolwiek. Normalnie faceci stoją pół metra dalej i się po prostu GAPIĄ. Żenada. W samoobsługowej Sieci34 u nas na osiedlu w ogóle NIE MOŻNA wchodzić z wózkami... Wypraszają cię jak obywatela 3 kategorii... NIE KUPUJCIE W SIECI34!!!!
I w ogóle obleśnie między ludźmi jest czasem. Lepiej chodzić na spacery tam gdzie drzewa, trawa i przyroda, przynajmniej się człowiek nie zdenerwuje.

Ja wcale nie wymagam żeby ktoś leciał mi otworzyć z2 końca sklepu no ale jak bym stojąc pół metra od drzwi widziała jak babka z wózkiem i wielkim brzuchem próbuje sie do sklepu wtarabanić to bym tą rękę wyciągnęła... Parszywe śmierdzące lenie i do tego nieuprzejme :)

Dziękuję już mi lepiej :) :-D

Agnieszka

reklama
Zgred - ludzie to świnie wiem coś o tym. Współczuje szczerze. Ale mamy tu galerię brzuszków - dawaj fotę swojego brzuchola!!!! Lecą na majówki 2007 może tam jest twój brzuszek - bo na maj masz temrin prawda?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry