reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

-ewe nie zaproponuje niestety nic góralskiego bo raczej tradycje Wigilijne przejęliśmy od mamy z Rzeszowa
maxin ja już tydzień się odchudzam ćwiczę i nie jem po 16 bo przez sadełko stóp nie widzę ale w święta jeść muszę i już!:-) :tak:

reklama
abryz - słodko :-)

a my jedziemy najpier do mojej mamy na 13:00 i tam wiozę rybę po grecku + torta ( zażyczyli sobie - mówią że robię pysznego :confused:) - potem do teściów na 19:00 - i tam już tylko teściowa gotuje a więc pod koniec dnia będę si toczyć.

Gosiek to ja też poprosze o tego torta :-) :-) :-) dla mnie ciasto i tort to czarna magia. W tej dziedzinie to jestem zielona :happy: ale co tam, teściowa robi kilka placków ;-) . Uwaga my na wigilię robimy jeden deser, który potrafimy (tzn mój mąż) i będzie to "Kopiec Kreta" :laugh2: :laugh2: :laugh2:

-ewe dużo nas łączy Rzeszów dzien miesiąc urodzenia (mam ciocie w Tychach na Przemysłowej) no i oczywiście majowe dzieciątka!!! Pozdrowienia i całuski

ewe jak chcesz to Cię nauczę pewnego przepisu na pyszny tort z owocami, galaretką i sernikiem na zimno :-) Naprawdę prosty i zawsze wychodzi :tak:
WESOŁYCH ŚWIĄT ŻYCZYMY WAM !!!

Mikołaja w kominie,
prezentów po szyję,
2 metry choinki,
cukierków 3 skrzynki,
przed domem bałwana,
Sylwestra do rana,
z butelką szampana,
pysznej wigilijnej kolacji
i mnóstwa atrakcji
w 2007roku!!!

ja też wam życzę superowych świąt - wyjątkowych bo pierwszych z maleństwem ( pamiętam jak niedawno jeszcze z brzuszkami obchodziłyśmy święta:-))

reklama
i ja tez Wam zycze żeby te Święta (tak szczególne bo z naszymi pociechami) były cudne i wspaniałe:-)

Do góry