• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
ale checa majówki 2007 się rozdwajają aż mi się płakać zachciało. Kurcze to przecież mysmy sie dopiero co rozdwajały - to było jak wczoraj.....

Pomyślałam sobie że jak bede znowu w ciaży i bede siedziała na jakchś marcówch czy grudniówkach to chyba już nie będzie to samo co z Wami dziewczny. Myslę ze kazda z Was, kazda z Nas pewnie myśli to samo. Jakoś ja sobie nie wyobrażam kolejnej ziaży bez was laski!!!!!!

pewnie nie, bo juz tyle sie w koncu znamy,jak by nie bylo to sie zrzylysmy co nie???
Ja to wam mowie nie jestem na bb trzy dni i mnie szlak trafia,ze niewiem co tam u was,uzaleznienie mega,mimo,ze was nie zam osobiscie,ale juz niedlugo czesc poznam,super:-)

Szok...tez sie dziwnie poczulam bo przyznam wam ze jak patrze na takie malenkie dzieci teraz to baaaaaardzo tesknie za tym jaka byla Judysia....
chcialabym bardzo znow drugie dzieciatko i tez majowe:)
No i to prawda to juz nigdy nie bedzie to samo....no i wkoncu tu tez mozemy sobie pisac o naszych ciazach i przezywac to razem:) wkoncu inkt nie da takiej rady jak mama :)

własnie ... ja tak czekam aż któraś z was będzie w drugiej ciaży!!!!
Wiem ze Zgred już jest ale w sumie ona pojawiła sie już jak była w ciaży z drugim dzieckiem więc to jakby co innego....

mnie tez czasmi sentymanty łapia -chciałabym mieć jeszcze jednego małego łosia - ale...
- chyba padł by mi juz kręgosłyup - jedno na rękach 13 kg a drugie w brzuchu z łożyskiem 10 kg
- praca - no coż - moz niedługo rozwiążę ten problem - miejmy nadzieję
- no i wtedy już wogóle bym nie miała czasu
- no i musiałabym Mirka przestać karmić i kto by z nim chodził na basen.... itp

reklama
Proponuje zjazd w Krakowie np. w pierwszą niedzielę po Wielanocy???? Co wy na to ??? Pójdziemy sobie na Błonia - potem moze nad Wisłę a potem do ogródka coś zjeść i napić sie soczku hehe.. Pasuje taki plan????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry