To ustalmy jakis dogodny dla na stermin. I kto by isę pisał. Mandarynka, ja Trini - nie wiadomo - Gunia. Z meżami czy bez? A moze Lilith i Ewe. Agusia jeszcze pisała ze byłąby chetna. Jest nas tu trochę z okolic
reklama
ja też aga289@wp.pl
O to i ja moge angela80@autograf.pl
Cześć
Streszczam się, bo Ignaśko się budzi powoli - powiem krótko - od pewnego czasu jestem już mamą dwójki dzieciaczków
Haneczka po urodzeniu wazyła 2 kilo, więc nieźle całkiem jak na ten tydzień ciąży.
Jedyny problem że teraz wszyscy będą się zastanawiać jak to możliwe że między naszymi dzieciakami jest 10 miesięcy różnicy
)
Poza tym miałam jakąś taką straszną deprechę poporodową nic nie miałam ochoty robić nawet jeść. Powoli mi przechodzi, ale i tak mam niezłe jazdy czasami.
Pozdrawiam
Agnieszka
Streszczam się, bo Ignaśko się budzi powoli - powiem krótko - od pewnego czasu jestem już mamą dwójki dzieciaczków
Jedyny problem że teraz wszyscy będą się zastanawiać jak to możliwe że między naszymi dzieciakami jest 10 miesięcy różnicy
Poza tym miałam jakąś taką straszną deprechę poporodową nic nie miałam ochoty robić nawet jeść. Powoli mi przechodzi, ale i tak mam niezłe jazdy czasami.
Pozdrawiam
Agnieszka
reklama
Podziel się: