reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
Serdeczne dzięki dziewcyzny. Ignaśko trochę się zmienił przez ten czas co mnie nie było - ale to opisze już na wątku "osiągnięcia rozwojowe" żeby nie robić bałaganu :)

Pozdrawiam!

Aga

A widze, ze tu sie pochwalilas! WOW!! A jak zdrowko Haneczki? Wszystko ok?
TRZYMAJ SIE CIEPELKO I JESZCZE RAZ SERDECZNE GRATULACJE!!!!

reklama
A+t - no wyśledziłaś mnie :))) Co do zdrówka to dzięki Bogu jest wszystko na razie dobrze. Urodziła się duża więc od razu miała łatwiej, poza tym przyczyna porodu też się liczy - nie było żadnego zakażenia ani sytuacji zagrożenia bezpośredniego dla Małej - łożysko się po prostu odkleiło.

100 lat temu pewnie bym już nie żyła i dziecko też - myślę o tym czasem ile współczesna medycyna zrobiła dla nas kobiet - kiedyś porody zbierały grube żniwo wśród kobiet prawda?

Agnieszka

Do góry