reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
ewe - skąd wzięłaś ten cytat? Ja jestem na 99,9% przekonana że to nie jest prawdziwy cytat tylko pastisz jakiś :) Coś z rodzaju tych co krążą po sieci :) Zbyt sielankowy jest ten obrazek :)))

Zresztą macie - poszukałam w sieci:
Racjonalista - Szcz�liwa Kobieta

A więc pastisz ale naprawdę śmieszny :)

Pozdrawiam

Agnieszka

Dziewczyny, to jakas sciema z tym podrecznikiem - bez jaj! Nikt czegos takiego by nie zaakceptowalby jako podrecznik w szkole!

No i prosze - mowilam, ze to sciema:

"Powyzszy tekst jest oczywiscie parodia, choć oddającą całą mentalność katolickiego oglądu powyższych kwestii - w sposób jaskrawy i bez sofistyki. Tekst został wysłany przez Saddie na grupę usenetową w styczniu 2000"

Juz ze 2 razy dostałam to na maila...smieszne ale tez od razu mi sie wydawało nieprawdopodobne czyba ze jako lekcja ostrej satyry;-)

reklama
Jeszcze trochę i tak będzie :szok::szok::szok:
Ja się cieszę, że u nas nie było dziewczyn w ciąży - jedna ankieta mniej do wypełniania :-)

Do góry