reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

Kobietki miłe ratujcie - moja artystka porysowała krzesło ze skóry długopisem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak to wyczyścić próbowałam cytryną, spirytusem, vanishem lekko wyblakło ale dalej widać:-( Może macie jakąś metodę?

reklama
heh nie znam sie na tym...ale sprobuj octem...czasem pomaga.
a jak nie masz juz zadnego pomyslu to poszukaj w necie sa takie rozne porady na plamy.no i artystke to ty masz:):)

to sie zaczelo bazgranie po wszystkim:-D dobrze radzi LILITH I JESZCZE ocet albo spirytus kosmetyczny ALBO LAKIEREM DO WLOSOW SPRYSKACZ I LEKKO SCIERAC:-)

ja w ramach "artyzmu" mam piękny graf na ścianie w pokoju - brązową kredką po niebieskiej ścianie... cudo... jak się zapytam "kto to zrobił?" to Weronisia dumnie na siebie pokazuje ;-)

Kasiak miałam dokładnie ten sam problem już jakiś czas temu - długopisem na żółtym skórzanym krześle. Niestety nic nie pomogło, a użyłam nawet rozpuszczalnika i zmywacza do paznokci i czystego spirytusu. Kreski trochę bledsze, ale dalej są :no:

A ja mam retoryczne pytanie do Lilith, Mandarynki i Basiek: czy wy macie problemy ze snem, że o tej godzinie na forum siedzicie?. Kurcze dla mnie to już faza najgłębszego snu się zaczyna:-D

reklama
ja standartowo klade sie kolo 2 lub 3 w nocy...juz kiedys pisalyscie o tym:)
moge sobie wkoncu pospac jak Jud wstaje kolo 10 a nawet wczesniej to czeka az wstane i chodzi i sie bawi.a ja uwielbiam nocki:)

Do góry