reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

Biedronka a czy kluska dużo pije?To tez wpływa.Moja siada na nocnik np po wypiciu mleka rano (przesypia ok 10h bez siusiania) a w ciagu dnia to zalezy ale sika 6-7 razy i więcej zaleznie od picia.Moze zrób usg ukł moczowego czy nie zalega jej mocz bedziesz spokojniejsza.A co do odczynu to mi się wydaje ze powinien być kwasny spróbuj dac jej żurawinę.

reklama
Mój Piotrek w związku z podwójnymi UKM w nerkach też często pije żurawinę oraz dostaje owoce z dużą zawartością witaminy C. Sika w zależności od tego, ile pije. :-)

dostawała wit c i potem vita butin,ale nic nie zmieniło...dzisiaj wysikała się po 11 pierwszy raz,a potem next time dopiero po 19 i to tylko dlatego,że prawie ją zmusiłam:(ale zrobiła,a pije no cóż nie wiem sama ile...ostatnio faktycznie mało,ale ze 2 szklanki wypija,,,i już pewnie dziś siuisui nie zrobi,więc totylko 2 razy:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

biedronka ja się tam nie znam, ale wydaje mi się, że chyba nie jest tak źle. Pewnie zacznie więcej pić i sikać jak zaczną się upały. Poza tym gdyby był problem z zatrzymywaniem wody w organizmie to chyba zaczęła by Ci puchnąć. Tak mi się wydaje. Moja Karolina też późno rano robi siku, nawet jak wstanie wcześnie, ale z nią to mam inny problem. W zasadzie to jakby policzyć to ze 4-5 razy dziennie sika. A może nawet mniej... Nigdy tego nie liczyłam.

Kurcze, Biedronka nie pomogę Tobie, bo u mnie jest zupełnie na odwrót tzn. moja Niunia robi strasznie często a na coś więcej to potrafi iść kilka razy dziennie i ja czasem zastanawiam się czy to jest ok. Może spróbuj dawać jej ciut więcej picia bo 2 szkl. na dzień to chyba trochę mało.

matko boska...anita czemu Ty nie śpisz o tej porze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!no własnie tez tak pomyślałam z tym piciem,ze może ją postaram się bardziej napoic i wtedy siknie trochę więcej,ale next week i tak ja lecę do laboratorium na badania to od razu zapiszę ją do pediatry i spytam:)dzięki DZIEWUSZKI:))))))

No widzisz BIedronka-moje nocki wyglądają ostatnio bardzo ciekawie!
A ja z innej beczki. Dziewuszki chciałam Wam coś polecić na poprawę humoru przez poprawę swojego wyglądu. Kupiłam ostatnio balsam Johnsona ten reklamowany, co lekko opala. No i proszę, czuję się jakbym wróciła z nad morza!
A tak na poważnie to jest super, skóra wygląda jakby faktycznie smagnięta słońcem, i nie jest to chyba typowy samoopalacz, bo kolor inny i żadnych plam nie widać. Polecam!

napisz mi dokladnie jaki to balsam to zaraz lece go kupic, bo moj wyglad juz mnie przeraza i przyda mi sie troche odswiezenia :)

hahahaa...ostatnio też go kupiłam,mimo,iż mam jasną karnację kupiłam ten dla skóry od normalnej do ciemnej...nazywa się holiday skin johnsona:)kosztuje koło 10zł:)i faktycznie jest super,bo ładnie nawilża,nie robi plam,szybko się wchłania i szybko widac efekty,mimo,iż nie mam czasu,żeby codziennie się posmarowac to i tak widac efekty:))))))))))też polecam:)))))

reklama
"stare matki"ja mam znowu pytanko...nie wiem czy już o to pytałam,ale chyba nie...zastanawiamy się nad rowerkiem,znaczy kupimy Ewie na pewno,bo obiecaliśmy...tylko,że...zastanawiam się,bo 12'' kółka,dmuchane niby byłyby dobre,ale tylko jak siodełko jest podniesione na maksa i kierownica też...znowu 16''ciężko pewnie bedzie jej pedałowac na początku,zwłaszcza,ze jeszcze nia miała rowerka,ale spokojnie dosięga do wszystkiego...i teraz nie wiem,bo jak kupimy 12''to bedzie miała tylko na to lato,a 16 bedą już do końca,ale z drugiej strony skoro będzie I nka to moze warto kupic 12'',ewa pojeździ tylko w tym roku,next year kupi się jej 16,a tamten zostanie dla Inki...teraz to już na pewno sobie myślicie,że jestem jakaś nawiedzona...Wy tu wszystkie już porodów wyczekujecie,a ja o rowerek pytam...no dobra to mi wstyd:(

Do góry