reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

Hej Dziewczyny, czy planujecie w tym roku wakacje??Ja marze o wyjeździe nad morze...w sierpniu Marysia powinna byc juz dość duża :-) no i chyba taki wyjazd ze stolicy dobrze jej zrobi pooddycha jodem ;-)
Moze któraś z Was ma jakiś fajny namiar na kwaterę-pensjonat, gdzie ceny sa niezbyt wysokie i warunki godziwe??

reklama
My tez wybieramy sie nad moze z maym na pare dni do Leby, a kwatery to szukacje na internecie, wpisujac w wyszukiwarke miejscowosc ktora was interesuje, wszedzie teraz sa zdjecia pokoi wiec mozna cos wybrac.Ja w tamtym roku w ten sposob znalazlam i bylismy zaowoleni i teraz tez tak bede szukala.
maxin-mam nadzieje ze humorek ci dopisuje i nie jestes juz smutna.U nas Oskarus tez zaczyna coraz bardziej marudzic i czasem mam doly ale pote jak jets grzeczny i slodko spi to wszystko mi przechodzi.Trzymaj sie cieplo!

Juz mam w podpisie przy nicku, ze jestem majowa mama :D
a mysmy dzis sie wybrali najpierw do kosciolka, potem na obiad do restauracji, potem nad morze, potem do lasu, a na koniec na lody do McDonalds :) Super :) Niestety teraz koniec tego dobrego i zaraz biore sie do nauki :( BLE

DZIEKI IZUIA ZA TROSKE JUZ LEPIEJ,WCZORAJ POSPACEROWALISMY I TO POMOGLO,NIE MA JAK WYJSC DO LUDZI,WIEM,ZE HUMOR POMRAWIL BY MI FRYZJER BO JUZ NIE MOGE PATRZYC NA SIEBIE,CHYBA MALA ZOSTAWIE Z TATA,PRZYGOTUJE MLEKO W BUTELCE I WYSKOCZE MOZE NAJPIERW ZROBIC KOLOR,A NASTEPNYM RAZEM OBCIAC ;D

CO DO WAKACJI,JA CHCE SIE Z MAMA WYBRAC DO Portugali,MAMA NA 50 W LIPCU,WIEC MOZE W SIERPNIU SKOCZYMY NA TYDZIEN,A POZNIEJ CHCEMY JECHAC DO POLSKI ABY OCHRZCI MALA,mam nadziej,ze zalatwimy paszport na czas ;)

super czas spedziliscie A+T+ ;D

My też dziś byliśmy w kościele, potem na lodach i na spacerze w parku. Mały ładnie sobie pospał :-)

CHCIALM ZAPYTAC CZY KTORYS Z DZIECIAKOW NIE LUBI WOZKA,BO MOJA PYSIA PALCZE JAK JA TYLKO WSADZE DO NIEGO,NIEWIEM CO ROBIC.....I NOSZE JA W NOSIDELKU,ROBI SIE CO RAZ CIEZSZA......A W WOZKU BYLO BY JEJ WYGODNIE,HMMMM NIEWIEM CZEMU GO NIE LUBI ::)

maxin a jak wsadzasz to jest najedzona?
moze pochustaj troszke albo smoczusia wsadz mam podobny problem ale pózniej słodko spi

reklama
Kate ma rację. Mój wyje w wózku, jak jest głodny. Jeśli wcześniej poje, śpi jak suseł (nawet 3 godziny) i nic w stanie nie jest go dobudzić :-)

Do góry