reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

a czytałaś "bez mojej zgody" jodi picoult???tak sie chyba pisze...albo chłopiec z latawcem? to jakiś koleś,chyba aram,ale I'm not sure???

reklama
biedronka jest takie coś możliwe. Weź na przykład mnie i a+t+? :-) Poznałyśmy się w realu i zaprzyjaźniłyśmy się jeszcze bardziej :-) No i oczywiście wszystko zależy kto to jest i czy nie udaje. Ja jak na razie znam się z pewnym facetem z Libii już od 4 lat i gdybym nie zaszła w ciążę z Anią to pojechalbyśy do Libii z Tomkiem i znajomymi w tym roku.

Biedronka, bo ja taka pokręcona jestem. A jak kładę się do wyra, to i tak czytam do ok. 2. :-D

Tego co napisałaś, nie czytałam, ale zajrzę :-)

O Qrczaki Maxin podoba mi sie ten tatuaz gdyz mam ten sam motyw na udzie jesli pamietasz :tak: tylko ten wzorek pod spodem tatuator mi przerobił dla mnie i zawiazał konce w taki wezeł:laugh2:
A ja ostatnio czytam takie czytadło smieszne do 3 w nocy i chodze przez to ja cien:eek:

reklama
A wogole to A+T super fotki z tej imprezki pampersowej :))

No i Heksa trzymam kciuki zeby ci sie jakos wszystko poukładało.

Do góry