• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

nie mieszają się, często tak robię... tylko muszą być to dość różne książki, wtedy nie ma prawa się pomieszać ;-)
ja nie wiem, czemu nie ma naszego napisu :no:
moja jakiś czas temu też dość długo ssała i mogłam czytać w czasie karmienia, ale teraz tak jak Mirek 5-10 minut i po sprawie, nie zdążę dobrze się rozsiąść ;-)

reklama
Ja odkąd urodziłam Polcię nie przeczytałam żadnej książki. Po prostu nie mam czasu, ale bardzo mi tego brakuje, bo podobnie jak Ola potrafiłam czytać dwie książki na raz. A co do karmienia to moja teraz też je 5-10min.

Ja ksiązki nie mam kiedy ledwo znajduje czas na gazety o dzieciach itp. dlatego podziwiam mamy które dają rade sie uczyc przy takim nawale i braku czasu.

maxin mamy zamiar wprowadzić się już na dniach, dlatego pomału wszystkie drobne rzeczy przewozimy, a może w piatek lub sobote wywiozą resztę. Już nie mogę się doczekać :-) A z drugiej strony to mieszkanko jest bardzo przytulne i ładna okolica, więc trochę żal się wyprowadzać. Jedyny plus to to, że nie będzie to już 4 piętro :-)
Obrony zaczynają się od początku października, więc całkiem niedługo, a ja jeszcze nie zaczęłam nic powatarzać :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry