reklama
malo tego....na innym forum kiedys poruszylam temat to jedna madra mamuska wymyslila ze to wszystko to jest glupia akcja zielonych ktorzy narazili tylko swoja nagonka powazne i szanowane firmy na ogromne koszty w liniach produkcyjnych i ze to tylko wylacznie taka moda i trend ale europa jest madrzejsza i nie da nabrac sie na glupie akcje kanadyjsko-amerykanskie pt. nagonka na avent.
Niektórzy ludzie to naprawdę dziwni są .. co poradzić . a myślę że ludzie z tych firm znając jak sie robi ich butelki dają albo z innej firmy , albo ze szklanych .
Widzisz u ciebie informowali o tym ... u nas jak zwykle wszystko na szarym końcu - przykre . Zreszta u ciebie jest większy dostęp do netu np. w Polsce jeszcze mało osób go ma

Idę w kime
Noż kurde, to juz sama nie wiem czy te moje sa bez BPA, ni epamiętam co pisało na pudełku
powiedziałam o tym kolezance, bo ona karmi Aventem i sie oburzyła ze to bzdura
oki spadam, mam nadzieje ze nie będa mi sie śnic butelki
powiedziałam o tym kolezance, bo ona karmi Aventem i sie oburzyła ze to bzdura

oki spadam, mam nadzieje ze nie będa mi sie śnic butelki

a widzisz....sama emka wie co syf:-)Problem sie rozwiązał, chciałam dac Emci z Aventu ale zaczęła płakac ;-)
Ważne debiuty Twojego dziecka: pierwsza butelka - mamacafe.pl - portal młodej mamy
patrzcie tutaj jaka propaganda reklamowa i pranie mozgow biednych polskich matek
patrzcie tutaj jaka propaganda reklamowa i pranie mozgow biednych polskich matek
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Witam
Rany co za BUTELKOWY temat heheheheh ja juz sie pogubilam z tymi butelkami , moj Fi na noc pije z TT ale jaka to butelak czy ma to czy nie wiem
EVE sliczny wozek, ja sie ciagle waham czy zabierac buzzza do PL
wrrrrrrrrrrrrrrrr
Rany co za BUTELKOWY temat heheheheh ja juz sie pogubilam z tymi butelkami , moj Fi na noc pije z TT ale jaka to butelak czy ma to czy nie wiem

EVE sliczny wozek, ja sie ciagle waham czy zabierac buzzza do PL

reklama