reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

pawimi on tylko na noc je raz butle a tak to na cycu;-)Widze ze cięta jestes na buzzza:-D:-D
A powiedz mi jak ci sie sprawuje I'coo pluto ????

Ja jakos spac nie moge :-(

reklama
sofik, to zostaw buzza a tu kup coś fajnego taniego. Może Ci sie trafi taka okazja jak mi :-) Kupiłam Jane z kolekcji 2008 i zapłaciłam o 50% mniej :tak:

oj ale mi sie szukac nieche po skalpach wozka bo nie bedzie na to czasu :-(
najchetniej to bym tu cos kupila ale zwykla spacerówka mi nie pasuje bo Fi jeszcze dobrze nie siedzi a w buzzie siedzi mu sie wygdonie :-( a wtej co mam po Sofii satarym wogole kreci sie i niechce nawet 5 min siedziec;-)

Oj mam mysli zeby kupic 2 buzza:-D:-D:-D

pawimi on tylko na noc je raz butle a tak to na cycu;-)Widze ze cięta jestes na buzzza:-D:-D
A powiedz mi jak ci sie sprawuje I'coo pluto ????

Ja jakos spac nie moge :-(
pluto do galerii nawet polubilam. Troche skrzypi ale nie tak jak buzz:wściekła/y: moj maly go lubi bo to obszerny i wygodny wozeczek. a na buzza no tak...w sumie jestem zla bo wywalilam tyle kasy na te akcesoria i w wozek dalej do bani jest.Szkoda mi kasiory ....ten Bugaboo a buzz jak niebo i ziemia.

w wiekszych tych tradycyjnych vanach napewno (wlasnie u nas MPV mowi sie tylko konkretnie na ta mazde a reszta to vany:) ale w takiej mazdzie (ona jest wyjatkowo kompaktowa i sporo mniejsza od klasycznych vanow amerykanskich)ja miescilam tylko wozek parasolke,badz mala spacerowke a duzy to tylko stelaz... gondole wozilam w srodku. Psuje sie konkretnie mazda, najbardziej rzetelnym samochodem bylby van toyoty i hondy, ewentualnie jeszcze nissan, fordy juz tez maja problemy ze skrzynia biegow. Moja mazda w ciagu niespelna 3 lat miala dwa razy problem ze skrzynia i raz z ukladem kierowniczym gdzie ponad 6 tygodni czekala w serwisie na czesci a ja musialam jezdzic malym gnojkiem z wypozyczalni. Acha i to byl kompletnie nowy samochod pachnacy fabryka uzywany tylko przeze mnie :( Moj maz juz 6 lat jezdzi uzywana toyota camry ktora kupilam mu po jego przyjezdzie i nigdy nie miala najmniejszej usterki.

Mi sie wydaje ze to zalerzy na jakie auto poprostu natrafisz. Ja mialam mazde przez 4 lata tez nowiutka i nigdy mi sie nic nie popsulo. Co prawda inny model niz ten o kturym piszecie. Ale bylam naprawde zadowolona.
Jesli dobrze pamietam (wydaje mi sie ze widzialam na zdejciach) ty masz chrysler pacifica? I jak zadowolona jestes? bardzo ladny samochod. Moja mama miala ale sprzedala jakies dwa lata temu bo caly czas cos jej sie psulo w tym samochodzie. Wiec z tymi samochodami to jest chyba tak ze zalerzy na jaki natrafisz. Jednemu sie nie psuje a drugiemu sie sypie.

ha ha:) no to ladnie :) no moj dzieki bogu zrobil ponad 25 tysiecy mil juz i nie mial ani jednej ustereczki, tylko ja mam specjalny model przerabiany na swoje indywidulane zamowienie - hybryda, zreszta masz racje, te modele ktore wyszly w 2004 roku nie mialy zbyt pochlebnych recenzji, dopiero pozniej chrysler sobie to do serca wzial i ulepszyl swoje slabe punkty w tym samochodzie.
a tu syn mi wyslal na facebooku specjalny raport o polakach na obczyznie mowiacych po angielsku :)
[video=youtube;Qpgp4DgnIug]http://www.youtube.com/watch?v=Qpgp4DgnIug&feature=player_embedded[/video]

Ostatnia edycja:
aaa, ja swoim samochodem jezdze dopiero troche ponad poltora roku a teraz doczytalam ze twoja mamusia sprzedala go 2 lata temu to miala zdecydowanie jeden z tych starszych modeli. Dusia a ty masz nasza klase albo facebooka? jak cos to dawaj maila na priva wysle ci zaproszenie....

reklama
Te bez BPA czesto maja napisa na opakowaniu " BPA free" no i na tych dobrych jak pisze pawimi ten plastyk jest taki mniej przezroczysty
wlasnie zauwazylam ze butle TT co sa na allegro nie wszystkie maja bpa free

dobre pytanie
Emka piła z nich od urodzenia i dzis mnie olśniło ze ona ma juz 3 m-ce i musiałaby miec wiekszy smoczek a ze nie mam wiekszego do TT to postanowiłam dac jej Avent
a pytanie dobre dlatego , ze ona ostatnio mało mi je i moze przez to ze jej wolno leci z tego smoczka 1
juz sama nie wiem
a TT jest w Polsce??
wlasnie sa roznego rodzaju smoki do tych butli TT..tj w avencie ze od 0-3m,3-6mcy itp??
Problem sie rozwiązał, chciałam dac Emci z Aventu ale zaczęła płakac ;-)
zamówiłam jej wieksze smoczki na allegro,
dobranoc, juz ledwo widze klawisze
daj namiar na te smoczki
bedzie wam sie snic taka jedna wielka,ogromna butla cala z plastiku z BPA :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) na koncu smoczek w postaci trupiej czachy....
oj nawet nie wiesz jak ja zle spalam przez te cholerne butelki...chcialam je uzywac przy drugim dziecku ale teraz na 100%bede chciala je oddac i kupic TT tylko nie wiem czy te butelki z TT beda mi pasowac do sterylizatora ktory tez jest z aventu jak myslicie??
Cholera, Pawimi mówisz ze mam te butle do d...y?? Wywalę je do kubła w takim razie.

Wózeczek wygląda tak:
super kolorek:-)a corka jaka zadowolona:-)

Dziewczyny a czy avent stosowal tylko ta szkodliwa substancje do tworzenia butelek czy moze tez do innych swoich produktow??np.pojemnikow na zywnosc??
I uwazacie ze te butelki TT sa tak samo dobre jak aventy??i skoro zdecyduje sie na butelki TT to czy smoczki uspakajajace tez mam kupic z tt zeby byla ta sama seria czy moge z aventu??

Takie mam teraz wyzuty ze tyle czasu corke trulam ze masakra:-(

Do góry