czytaj ze zrozumieniem :-)a prosze cie bardzo............łap
zaraz nowaczek zabierze mi kompa bo jedzie doswojej mamusi hahaha
wiec pewnie jutro na chwile powroce
a oco chodzi z ta nasza nowa kolezanka????

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czytaj ze zrozumieniem :-)a prosze cie bardzo............łap
zaraz nowaczek zabierze mi kompa bo jedzie doswojej mamusi hahaha
wiec pewnie jutro na chwile powroce
a oco chodzi z ta nasza nowa kolezanka????
OK DZIEWCZYNY, A WIEC MOJE PRZYPUSZCZENIA OD SAMEGO RANA SIE POTWIERDZILY OTOZ NASZA NOWA KOLEZANKA MAMUSIA THOMASKA JEST TROLLEM, PODWOJNYM ZRESZTA, JUZ KIEDYS PISALA NA MAMUSIACH ZE STANOW I PODSZYWALA SIE POD NIEISTNIEJACA OSOBE ZA CO ZOSTALA ZBANOWANA, DZIS PONOWNIE, ZE WSPOLPRACA KOLEZANKI MODERATORKI ZE STYCZNIOWEK 2008 GDZIE JA TEZ PISZE I Maama&Thomas RACZYLA ZAGOSCIC USTALILYSMY ZE NIESTETY PISZA TE SAME OSOBY UZYWAJAC TEGO SAMEGO ADRESU IP USLUGI-HANDEL KOMNET SOCHA KRZYSZTOF.....MAM NADZIEJE ZE TO NIE PAN SOCHA KRZYSZTOF BAWI SIE NASZYM KOSZTEM a wiec nasza Anetko200 pod ktora wystepowalas i dostalas bana prosze przestan mieszac dziewczynom w glowach
hehe no mój też tak lubi, a drapku po pleckach i głaskanie po papuchu to uwielbia i jest spokojny
ale wczoraj zasnął o 20.30 w łóżeczku SAM
i obudził się na papu ok 1 i ostatecznie pobudka o 6 rano - jakiś to już SUKCES jest hehe
soje może Ufff na szczęście:-)
to te misiowe jogurty NESTLE kosztują 9,80 u nas za 4 szt.
a powiedz mi Kochana czy kupujesz te sojowe normalnie w sklepie ze zdrową żywnością? takie dla wszystkich tj. dorosłych też ???
Pochodzę z Piły tzn tam skończyłam ogólniak i tam mieszkają moi rodzice i potem jak już zaczęłam studia to 6 lat mieszkałam w Poznaniu - WIELKOPOLSKA rządzi !!!![]()
DZIS PONOWNIE, ZE WSPOLPRACA KOLEZANKI MODERATORKI ZE STYCZNIOWEK 2008 GDZIE JA TEZ PISZE I Maama&Thomas RACZYLA ZAGOSCIC
juz sytuacja opanowana :-) nie ma stracha i po sprawie, ja lece do szkoly po mlodego i jeszcze zajrze tu! kiya szykuj sieale jaja !!!!!
dobra ja uciekam
odezwe sie jutro
WY TAM SPRAWDZAJCIE CO I JAK Z TROLEM.........I DAWAJCIE ZNAĆ!!!!!!
DOBRANOC MOJE KOCHANE PATOLIKI....buziaczki