olcia79
mama Kamila i Emilki
aniku kochany trzymaj sie ciepło,myslami jestem z toba,jest mi tak strasznie przykro z powodu śmierci brata że nie wiem co mam ci napisac..........
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe no mój też tak lubi, a drapku po pleckach i głaskanie po papuchu to uwielbia i jest spokojnya pozatym uwazam ze ona jest jeszcze na tyle malutka ze potrzebuje tej bliskosci ,ona lubi sie potulic przed snem,popiesisc,pocalowac![]()
Ja za to mam pierdolca jeśli chodzi o kupowanie butów, mam ich dużo niektóre jeszcze nie używane z metkami w kartonach leżą:-)
Ja daje tez sojowe , a Twój może np. soje ? Sa na zdrowym żarciu ale tez cholerniki drogie dyszka za 4 szt
co tu się dzieje!!!!
chwilę mnie nie było i tyle stron, tyle osóbWitam nowe mamuśki na watku
dobry wieczór miłe Panie
To ja , Pawimi mnie namówiła na ploteczki z wami![]()
Ej laski słuchajcie mój kolega zaproponował mi jutro wypad do kina na całą noc (noc kina) i nie wiem czy iść czy nie??
Sikornik - a tak wogóle bo pisałas o Noteckim piwie , a skad TY ? Pytam bo mam rodzinkę w Nakle i WyrzyskuWięc twoje rejony.
A czemu wy laski nawiałyście z tamtego forum ? Bo ja nie w temacie ?
ZNACZY SIE PUNKT WIDZENIA ZALEŻAŁ OD PUNKTU SIEDZENIA....
A tam gdzieś mam ją ale tęsknię za naszą Madzią i jej Aśką
ps. hihi jestem na nowym forum![]()
nikt nie narzeka przecież na liczbę postów kochana, tylko fajowsko że rano do kawy jest co czytać![]()
SIKOR
MÓJ PATOLU
DZIEŃ DOBRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aaaaa my tez mamy ten odkurzacz, a jak masz kolor?
ale od odkurzania jest R. ja nienawidzę
a gdzie Ty sie pakujesz ????