reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
a pozatym uwazam ze ona jest jeszcze na tyle malutka ze potrzebuje tej bliskosci ,ona lubi sie potulic przed snem,popiesisc,pocalowac:rofl2:
hehe no mój też tak lubi, a drapku po pleckach i głaskanie po papuchu to uwielbia i jest spokojny:laugh2:
ale wczoraj zasnął o 20.30 w łóżeczku SAM:szok:
i obudził się na papu ok 1 i ostatecznie pobudka o 6 rano - jakiś to już SUKCES jest hehe

Ja za to mam pierdolca jeśli chodzi o kupowanie butów, mam ich dużo niektóre jeszcze nie używane z metkami w kartonach leżą:-)

to ja mam taka obsesję na punkcie spódnic ołówkowych i sukienek - mam ich po kilkadziesiąt:shocked2: niektórych jeszcze nie miałam na sobie hihi

Ja daje tez sojowe , a Twój może np. soje ? Sa na zdrowym żarciu ale tez cholerniki drogie dyszka za 4 szt

soje może Ufff na szczęście:-)
to te misiowe jogurty NESTLE kosztują 9,80 u nas za 4 szt.
a powiedz mi Kochana czy kupujesz te sojowe normalnie w sklepie ze zdrową żywnością? takie dla wszystkich tj. dorosłych też ???

co tu się dzieje!!!! :szok::szok::szok::-D:-D:-D
chwilę mnie nie było i tyle stron, tyle osób :szok: Witam nowe mamuśki na watku

WITAJ moniadan:-)

dobry wieczór miłe Panie ;)
To ja , Pawimi mnie namówiła na ploteczki z wami ;)

Izuś jak miło że jesteś Kochana:-D

a jeśli chodzo o pracę to trzymam kciuki !!!!

Ej laski słuchajcie mój kolega zaproponował mi jutro wypad do kina na całą noc (noc kina) i nie wiem czy iść czy nie??

Iść i nawet się nie zastanawiać !!!:-)

Sikornik - a tak wogóle bo pisałas o Noteckim piwie , a skad TY ? Pytam bo mam rodzinkę w Nakle i Wyrzysku :) Więc twoje rejony.

Pochodzę z Piły tzn tam skończyłam ogólniak i tam mieszkają moi rodzice i potem jak już zaczęłam studia to 6 lat mieszkałam w Poznaniu - WIELKOPOLSKA rządzi !!!:-D

hej laski
wyslalam info o naszej dezercji do jaroszki i dominiki moze sie odezwą
hahahahah
to sie forum rozbuja :-D

SIKOR
MÓJ PATOLU
DZIEŃ DOBRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A czemu wy laski nawiałyście z tamtego forum ? Bo ja nie w temacie ?

Ania, bo NIE UMIEMY CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM:-p:-D

ZNACZY SIE PUNKT WIDZENIA ZALEŻAŁ OD PUNKTU SIEDZENIA....

to był jeden z głównych argumentów w dyskusji... na wszystko:szok:

kolejny podałam wyżej buhahaha

A tam gdzieś mam ją ale tęsknię za naszą Madzią i jej Aśką

ja akurat też:zawstydzona/y:

ps. hihi jestem na nowym forum :rofl2:

i prosze nie dezerterować:-D
jeszcze raz POWODZENIA jutro !!!

nikt nie narzeka przecież na liczbę postów kochana, tylko fajowsko że rano do kawy jest co czytać :-D

hehe ano fajnie właśnie mi już kawa wystygła bo ponad godzine czytam i podpisuje Wam babki:szok:

Aniku Kochany, pamiętaj że każda z nas tutaj o Tobie myśli.
I słowa właściwie są tu zbędne, bo ja w takiej sytuacji nie wiem nigdy, co powiedzieć.
Wiedz tylko, że jesteśmy z Tobą.:-:)-:)-(

sikor tylko kawa dzisiaj,nie mam cos ochoty jesc
a na cm pisaly o jakiejs spermie z lukru:eek:

kurcze sprzatam i soprzatam a jeszcze nie spakowana jestem i wogole bez sensu

aaaaaaaaaaaaaa przyszedl wczoraj moj boski odkurzacz electrolux silencer,ehhhhhhhhhhhhhh cudny,cichy a ciagnie jak opetany hahahah
pierwszy raz mam radosc z odkurzania

chyba bede zaraz latac po wszytskich sasiadach i odkurzac buhahahah

Aaaaa my tez mamy ten odkurzacz, a jak masz kolor?
ale od odkurzania jest R. ja nienawidzę:no:

a gdzie Ty sie pakujesz ????

mamy niebieski :)
ja tez nie lubiłam odkurzać,do wczoraj hahahaha
najglosniejsza w tym odkurzaczu jest szczotka sunąca po podłodze buhahahah

NO JAK GDZIE SIE PAKUJE.....SIKOR JA CIE qrwa proszę!!!!
DO NYSY :)
NA WEEKEND SZKOŁA I SZACOWNA FIJOZOFIJA Z ZENONĄ NOWAK buhahahaha

reklama
o matko nie bylo mnie ponad tydz na bb i tyle stron naprodukowalyscie:-(niesprawiedliwe jak ja to teraz nadrobie??widze duzo nowych dziewczyn:-)
Aniku wspolczuje z powodu brata:-(

Do góry