reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

no tak, wlasnie taki mam zamiar bo bardzo lubie te targi. Ciezko sie jest na nie dostac bo oczywiscie pierwszenstwo maja celebryci i dziennikarze co uwazam jest zupelnie bez sensu bo gwiazdy i tak beda otrzymywac te produkty i to za darmo a w sumie to klienci, realni ludzie maja testowac to co producent ma do zaoferowania bo to oni beda oceniac czy cos pozniej kupia i jakie powodzenia ma dany produkt. W kazdym razie wybieram sie i jak beda (byly wlasnie w ubieglym roku ale jakos bokiem to stanowisko obeszlam)to postaram zapoznac sie z tematem. Jak masz niedaleko jakis sklep z eksluzywnymi wozkami (nie mam na mysli BabiesRUs :)) to powinny sie one wkrotce pojawic, tak przynajmniej jest u mnie.

No wlasnie niewiem jak to bendzie z tymi wozkami bo nawet w Angli one sa chyba tylko sprzedawane przez telefon na zamuwienie. Bo nawet na ich stronie nie mozna kupic. To niewiem czy maja je w sklepach.

reklama
hej laseczki!!

Pawimi ja tez czekam na Twoja relacje z targow wozkowych...mam nadzieje ze jakies nowosci o buzzie przyniesiesz:-)a kiedy one dokladnie sa??
Super te torby kupilas dla synka:-)I milego wypoczynku zycze:-)

dziewczyny Wy tez tak macie jak na tym filmiku?? [video=youtube;o591VyW0pNU]http://www.youtube.com/watch?v=o591VyW0pNU&feature=related[/video] troche mnie to przeraza??

patrzcie babaeczki na allegro pojawily sie nowe zappy czyli jest szansa na noewbuzzy:-) NOWOŚC 09 MINI Wózek Quinny Zapp Twine spacerowy (695667640) - Aukcje internetowe Allegro
bardzo ciekawe bo tego nie ma na orginalnej stronie ani w zadnych blogach i newsach odnosnie nowosci quinny, chyba ze cos gdzies przegapilam.....
Dziewczyny mogę mieć ten Jane carrera za 859 zł myślicie że warto?? Pawimi ??/
mysle ze warto, to pieknu wozeczek, co prawda nie widzialam go nigdy na zywo ale raczej ma przewage pozytywnych recenzji i moim zdaniem wyglada na wozek z wyzszej polki:tak:
nie, nie mam tak jak na filmiku, cos tam sie rusza ale nie jak tutaj, chyba nie uzywalabym tego wozku wcale gdyby cos takiego sie dzialo.
Dzis jeszcze chwilke bede zagladac a po poludniu juz jedziemy na lotnisko:-)

Kurcze miałam dziś jechac zobaczyć ten wózek do Askotu a musze zostać w domu, bo bawie się w niańkę. Sasiadka poprosiła bym zajęla się jej Julką (5,5 m-ca) na godz. i akurat jak ten sklep jeszcze otwarty, moze jutro, a najwyżej zadzwonię by zarezerwali. Tylko że zostały dwa kolory. Z dwojga złego wezme chyba te air (jak sie zdecuduję), jest podobny do caprio buzza :-D

reklama
Do góry