reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Cześć dziewczyny ;)
No, faktycznie pustki, tydzień mnie tu nie było i myślałam, że się naczytam, a ty prawie nic :(
Ja jestem trochę zalatana w związku z naszą budową, wybieraliśmy płytki i takie tam, oczywiście te co sobie upatrzyłam zostały już wycofane - i tak 2 razy :wściekła/y:
W kuchni już jeden wielki "fachowiec" źle nam położył i musiał skuwać :wściekła/y:
A wogóle to dużo rzeczy wyszło, że źle zrobione - takich mamy świetnych fachowców. Nawet ja, nie znając się na tych rzeczach widzę, że jest źle zrobione - że płytki są krzywe, a oni wciskają, że jest dobrze i inaczej się nie da, no szkoda słów!!!

A dodatkowo w sobotę chyba jakiś jedniodniowy wirus mnie dopadł i o 3 nad ranem z masakrycznym bulem brzucha się obudziłam, wytrzymałam do 5 i wezwaliśmy pogotowie, dostałam zastrzyki, przeszło na kilka godzin , ale później było już gorzej - wymioty, omdlenia i do wieczora gorączka, czułam się strasznie. W niedzielę na szczęście już tylko trochę brzuch mnie bolał.

W tym tygodniu dalej będę musiała z moją rodzinką :-) jeździć po sklepach budowlanych itp, więc nie wiem czy będę się odzywać :-(
A na razie pozdraiwm wszystkie dziewczyny :-)

P.S.
Gosia, jak było nad morzem?

reklama
A, jszcze zapomniałam Wam napisać, że mój Gucio już sam podciąga się za ręce do siadania :tak:, a wczoraj pierszy raz wziął stupkę do buzi :-D W sobotę skończył 4 miesiące

wakacje, urlopy ....no i juz po:( ja co prawda posiedze jeszcze ze 2 tygodnie w domciu ale po swiecie i dlugim weekendzie na "labor day" wracam juz do biura pelna para. Moj najstarszy syn zaczyna szkole za dwa dni:eek: Oliver za tydzien....Oj nie lubie tych pierwszych kilku dni po powrocie z wakacji, takie ostre i gwaltowne zetkniecie sie z rzeczywistoscia. Generalnie nie bylo zle, jakos przezylam pobyt z moja trojca tak blisko siebie przez 24/7:D Moj biedny maz musial dzis do pracy, tak prawie prosto z lotniska ha ha...a w dodatku ma jakis egzamin wieczorkiem ktory musi zdac bo nastepne podejscie maja dopiero za trzy miechy....
monika - serdecznie wspolczuje chorobska :( jesli chodzi i budowy i remonty to nic mnie nie zdziwi:)) przeszlam taka szkole zycia ze do dzis czuje smak pylu gipsowego w ustach.
gie-oska widze w dalszym ciagu walczy z buzzami ha ha:)
no a gdzie pani gastone??? czy juz sie przeprowadzilas moje droga? dawaj te obiecane fotki!

dziewczyny a co tu takie pustki??i czy to sie naklada na to piankowe siedzisko??
pianke sie sciaga (zewnetrzna warstwe siedziska)zostaje tylko spod i rama siedziska a zaklada na to szmatkowe. Ja juz to zrobilam i w sumie wcale nie jest wiele wieksze, po prostu nie ma calej tej gabki tylko sama szmata. W mojej opini z ta gabka bylo dziecku bardziej miekko i wygodnie:happy: pustki straszliwe, zgadzam sie w 100 %

Ostatnia edycja:
hej laseczki w koncu sie pojawilyscie:-)
Monika nic mi nie mowi o "fachowcach"w Polsce!!!Bo takich nie ma!!ja juz niejezdze na budowe gdzie mamy mieszkanie bo szlak mnie trafia:angry::angry::angry::angry::angry:

Pawimi fajnie ze juz jestes moze cos sie ruszy:-)i tak dalej piluje temat buzza wiem wiem nudna jestem i juz pewnie chcecie abym go kupila i przestala zrzedzuc wam:-)

Pawimi czekamy na zdjecia z urlopu:-)

witam juznie musze odpowiadac na pytanie , juz wszystko wyjasnione :-)

oj buzzy teraz grosze kosztua te 2008...

A ja nienarzekam na buzzza moze dlatego ze nie ma porownania... z innym buzkiem hehehr a moze dobrze...:-p

Pawimi witaj czekamy na fotki...

caluski

to prawda, u nas buzzy za grosze mozna kupic i nie maja zadnej wartosci w wyprzedazy uzywanych :(:no: w porownaniu do bugaboo ktory ma ogromna! A ja wam sie nie pochwalilam ze pierwszy raz w zyciu sprzedalam wozek....wlasnie swoje bugaboo, to byl mojego tatusia ulubiony wozeczek spacerowy i jakos tak mi przykro bylo jak na niego patrzylam obrastajacego kurzem w garazu...od czasu jak tatus pojechal bylam nim moze ze dwa razy na spacerze, przy mojej ilosci wozkow to ciezko je wszystkie na raz uzywac...no i postanowilam, hmm... skoro wy tak wszystko sprzedajecie to stwierdzilam ze raz kozie smierc:) zamiescilam oglosznie lokalnie na tzw. Craigslist i mialam tyle ofert ze az w szoku bylam! Sprzedalam go za $550!!! A zeby smieszniej bylo facet przylecial po niego...prywatnym samolotem na nasze lokalne prywatne lotnisko ha ha ha! Myslalam ze se jaja koles robi a on powaznie przylecial samolotem!Musialam sie z nim spotkac wlasnie na lotnisku i tak do konca nie wiedzialam czy ktos zartow ze mnie nie robi ale sprawdzilam jego nazwisko z maila i okazalo sie ze ma zarejestrowany pod soba wlasnie samolot jako wlasciciel i jest czlonkiem jakiegos tam klubu lotniczego ....No wiec kupilam wozek za $750 pojezdzilam prawie dwa lata i sprzedalam za $550:-)

reklama
[COLOR="Blue"[COLOR="DarkGreen"]]pawimi[/COLOR] zrobilas dobry interes:-)gratulacje:-)jutro dam pare zdjec ale ja zle na zdjeciach wychodze:-(Ty tez daj swoje z urlopu:-)
Pawimi a jak zalozylas to drugie xl siedzisko na buzza to czy Vincent chociaz do 2roku zycia sie w nim zmiesci??

wlasnie dostalam oferte buzza nowy kolekcja 2008 gold za 799plus wvat wiech chyba tanio??ale co z tego jak moj m tki uparty:-(

Pawimi sorry ze jeszcze raz to samo ale jaki ty mialas laktator reczny czy elektryczny??bo wlasnie jestem na etapie szukania...[/COLOR]

Ostatnia edycja:
Do góry