a ja myslalam ze tak intensywnie pracujecie nad rodzenstwem dla mlodego;-)
Chłopa mam chorego i robota odwołana tymczasowo ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja myslalam ze tak intensywnie pracujecie nad rodzenstwem dla mlodego;-)
uuuuu, a to cos powaznego czy tylko sobie postanowil troszke pochorowac? mam nadzieje ze chociaz nie uciazliwy jest, bo facet chory = urwanie glowyChłopa mam chorego i robota odwołana tymczasowo ;-)
dziewczyny a co tu takie pustki??
Sofik czy Twoje siedzisko xl w buzzie to jest taki material jak ten?? QUINNY BUZZ 2008 XL SEAT COVER IN STORM (NEW) on eBay (end time 17-Aug-09 21:50:05 BST) lub ten QUINNY BUZZ Pushchair XL Seat Unit BLUE on eBay (end time 11-Sep-09 22:07:16 BST) ??i czy to sie naklada na to piankowe siedzisko??
super,tutaj sa mamusie ktore maja 3 dzieci,ja mam na razie 2 ale staram sie o 3.Mam 2 chlopcow wiec staram sie na dziewuszke;-)czy moge sie do Was przylaczyc?
jasne....przylaczaj sie, wszystkie wozkowe wariatki mile widzianea goska...taaak......wiekszego maniaka buzzowego nie znajdziesz he he
oby te wasze starania o coreczke nie skonczyly sie jak u mnie![]()