reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

coraz bardziej zaczynam myslec ze na wakacje pojedziemy ze starym wózkiem i dopiero zajme się na spokojnie porządnym wózkiem:tak: bo boje sie że wybiore na hop siup i nie bede zadowolona..
Icoo pluto z siedziskiem pobija wszyyystkie:tak: wiec szukam na razie jego po sklepach:tak:

Pawimi szyyyybko won z domu- wyganiaj męża :) troche ruchu zawsze się przyda....

reklama
jeśli chodzi o zoopera to lepiej Twist czy Hula?
Na moje oko laika i przez internet to ja ciężko dostrzegam różnice:-(
twist jest najprostsza wersje, hula jest ciut bardziej zbajerowana i chyba bardziej dla mniejszego dziecka niz twist - jest bardziej obudowana i ma chyba inny palak.
Wlasnie wrocilismy - 17 km z cala trojka dzieci:-) olis ledwo dojechal, plakal po drodze kilka razy ze juz nie moze;-) bedzie pewnie spal jak zabity po takiej wycieczce.
aaa, i jeszcze dwie rzeczy mi sie przypomnialy....madzik - peg perego pliko nie kupuj, dla mnie za bardzo plastikowy (moniadan -nie zastrzel mnie bo chyba Ty mialas dla swojego synka ;p), zle sie podbija (na 10 mam 9 narzeka na podbijanie, nawet te ktore sa zakochane w swoim pliko) no i ogolnie to jest wozek z troche innej beczki niz polecana przeze mnie aria.
Natomiast jesli chodzi o pluto - to ja go z poczatku nie lubialam, chwile mi zajelo zanim sie do niego przyzwyczilam, i nawet bylam zla bo tak mi sie podobal ten wozek i chyba sie cudow spodziewalam :) teraz go bardzo lubie, nauczylam sie chyba nim jezdzic. Moje dziecko go tez lubi i jest mu w nim bardzo wygodnie. Kazdy zreszta z moich pojazdow jest calkiem inny i zupelnie sie inaczej prowadzi. Do kazdego trzeba miec inne podejscie.

Ostatnia edycja:
Witam,

Dawno mnie tu nie bylo, ale niestety cierpie na hroniczny brak czasu :(
Zamierzam sie na kupno nowego wozeczka , bo Buzz zaczyna sie ciezko prowadzic z Marcelkiem. Zastanawiam sie nad CYBEX CALISTO -- czy mozecie cos powiedziec na temat tego wozka :)

Witam,

Dawno mnie tu nie bylo, ale niestety cierpie na hroniczny brak czasu :(
Zamierzam sie na kupno nowego wozeczka , bo Buzz zaczyna sie ciezko prowadzic z Marcelkiem. Zastanawiam sie nad CYBEX CALISTO -- czy mozecie cos powiedziec na temat tego wozka :)

BYle dalej od cybexa :) śliczne ale jakość do bani :-(

madzik, hehehe, widzę że i Tobie się udzieliło :)
Ale, ja tu powiem, że ja bym kupiła ten: NEW,JANE CARRERA ANIVERSARIO WySyŁ kurier gratis (714391569) - Aukcje internetowe Allegro :tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jak dla mnie extra super wózek

Wózki jane to chyba w ciemno mozna kupowac , bo oni to raczej wszystkie mają udane . Super

reklama
Eve myslałam nad Jane, ale szukam parasolki....
Zamierzamy kupić samochód dla mnie mały, np jak Citroen C3 a ten za wielkiego bagażnika nie ma:-(

Karolina_Marcel juz mi dziewczyny wybiły Callisto z Cybexu:-D wygląda ładnie ale jak ma mi się rozlecieć to dziękuję za taką cene...:baffled: choc dają gwarancji podobno na 2 lata..

Do góry