reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

wczoraj Pani w sklepie mówiła ze mają jakieś fajne śpiworki które zabieraja od dziecka ciepło jak sie je tam wsadza a potem je oddaja jak sie jego organizm wychładza... Powiem męzowi aby zapytał przy odbiorze wózka co to takiego i ile kosztuje u nich..

reklama
Ja dochodzę do wniosku, że i tak nie ma co doradzać tylko odrazu polecić maclarena :-D
Co jest cholera w tych wózkach, że ludzie je tak kupują (prosze tylko nie mówicie, że to ta dożywotnia gwarancja) :confused:

Jak dla mnie nie ma lepszej parasolki na rynku i dlatego ludzie tak kupują .. ale to moje osobiste zdanie oczywiście .

najniżej znalazłam za 1499:-):-) o dziwo w sklepie w wawie:tak: na allegro 1599:-)

I tak zgłupieli z cenami ja pół roku temu za XT dałam 800zł a wtedy moja koleżanka kupiła XLR za 999. A wczesniej były jeszcze tańsze Xt za ok 690 a XLR 800z hakiem . Dobrze że go wtedy kupiłam

Gastone, super dom. Kuchnia rewelacja, stół również - tylko ja mam dosyć szklanych blatów - nigdy więcej. Mam teraz i strasznie go przeklinam :wściekła/y: Ale twój wygląda pięknie :-)
Mam nadzieję, że wkrótce ja będę mogła wam pokazać zdjęcia ze swojego domu :unsure: mój mąż to już się nie może doczekać :-D

Cudne te ubranka :tak: no i cena też ;-)
Ach, dla dziewczynek to nawet nie trzeba się za bardzo naszukać żeby coś fajnego znaleźć, nie to co dla chłopaków, w sklepach to prawie wszystko na jedno kopyto :-(

tez to zauwazylam ze dla dziewczynek pelno slicznych ciuszkow a dla chlopcow juz takiego wyboru nie ma:-(

reklama
dzien dobry dziewczynki :)
madzik - gratuluje wozeczka!
gastone - domek masz piekny, wspaniale sie prezentuje a ja bylam przekonana ze to wasz domek, gdzies mi do glowy wpadlo ze go kupiliscie nie wiem skad :) nawet mialam pytac czy sama kuchnie projektowalas....A na jak dlugo macie taki wynajm?
Wszystkie z Irlandii wynajmujecie swoje domki? Tak pytam z ciekawosci, bo u nas to znowu moda jest na kupowanie i generalnie domow jako tako ludzie nie wynajmuja, co najwyzej apartamenty w miastach.
A ja wczoraj caly wieczor spedzilam u mojego najstarszego syna w szkole na wieczorku zapoznawczym z nauczycielami. Wszyscy juz go uwielbiaja, najwyrazniej zrobil dobre wrazenie :) Podobno jest bardzo inteligenty...hmm, o czym ja wiem tylko szkoda ze czasem ta inteligencje niewlasciewie wykorzystuje!

Do góry