reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Hejo mamuski!

Gie-ośka to powinna byc sygnatura nr 1 :-):-):-)!!!

Gastone, a wiesz ze ja nigdy nie spotkałam Joolza, i co to było spacerowka? jaki kolor jakjie dziecko duze, zrobiłas zdjecia?? :-D:-D:-D

Pawimi moja droga, ależ ja mam brzuch w dalszym ciągu tyle ze z rozmiaru xxxxl przeszłam na xl :-D a i jak M robil oględziny to lezałam na plecach, takze sama rozumiesz :-D

Emma chyba lepiej, ale czasami jeszcze kaszle, ślini sie strasznie

Dziewczynki czestuje was

reklama
Witam sie wieczorkiem

Monia ale mi smaka zrobilas;-) nieodbra , ja juz kupilam butle jakies 4 tyg. temu i nawet juz laktator z BPA;-)

A Tu zdjecie z 13. 09.2009 (zla data na foto)

ja i moj buzzz:-)

Ostatnia edycja:
jestem, jestem, przyjechalam ;-), jutro cos napisze bo padnieta jestem, upal byl niemilosierny :szok: zreszta cholera u nas tez upalisko, kolejny dzien ponad 30 stopni.
Sofik - zdjecie bomba, laszydlo z ciebie, wcale nie widac ze mamusia dwojeczki :no:

ania, co z moimi suwakami nie tak?? u mnie wszystko normalnie wyswietla, nawet kilka przegladarek probowalam, baaa sprawdziam laptop meza, syna starego, syna sredniego...myslac ze moze ja mam jakies hunduskie ustawienia i wszystko OK
hmm, czy ktoras jeszcze tez tak ma?? ze wyswietla niby obok jak u ani?

Ostatnia edycja:
Gie-oska wydaje mi sie jednak ten roz nie za bardzo dla chlopca.
sofik ty lachonie!!!!!
Moniadan joolz byl identyczny jak twoj, widzialam go w Dublinie.Dzidzi nie widzialam hi i zdjec nie zrobilam hihi.

Gie-oska sa też niebieskie butelki dla chłopców

u nas dziś pada, siedzimy w domu
nawet nie wiedzialam ze sa niebieskie a tez z jakimis motywamy tj te rozowe z kwiatuszkami??Ty swoje w irl kupilas??
A tutaj zdjęcia z naszej niedzielenj wycieczki do Cong

kolejna laska hehe i gdzie ty masz ten brzuch xl bo ja nie widze??????????zarabiscie wygladasz:-)Naturalna blondi jestes??

dziewczyny ja jak odbiore juz buzza to chyba sobie go przy lozku postawie aby patrzec na niego ciagle:-)bo jak patrze na Sofika zdjecia to juz bym go chciala miec:-)

Ostatnia edycja:
reklama
he he Goska, ja mojego Joolza wyciągałam z tym wielkim brzucholem co chwile z szafy , ale nie umiałam go schowac z portotem i jak M przychodził z pracy to się smiał, że znow wózek wyciągałam :-D

jestem naturalan blondi ale mam pasemka, bo z wiekiem zrobil mi się ciemny blond

Dzieki za miłe słowa, o to chodzi aby brzucha nie było widac, :-D:-D:-D

te butelki sa rózowe dla dziewczynek a niebieskie dla chłopcow ale nie ogldałam co tam maja czy kwiatki czy autka , kupiłam z Irl
zobacz na allegro co jest na tych niebieskich bo tam były zdjecia

Do góry