reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

No dlatego placicie tylko 350euro a nam za 2 litrowke juz 750 jak juz moiwlam ze znizkmi.Mamy teraz w hibernian a przenosimy sie do quinn direct.

reklama
Gastone to gdzie sie przenieślicie teraz?

my mamy jedno auto silniczek malutki bo 1.2 ale to w sumie auto wybrało nas, a nie my jego ;-) bo gdybym miała wybierac to w zyciu nie kupiłabym punto :-p

Sofik, a tak sie martwiłas o buzza podacza lotu

O punto to już nawet nie wspominam , mam taki na stanie dostałam w spadku po tesciu :tak: jeżdże nim na rynek po marchewke:-D

czesc dziewczyny, pozno ja dzisiaj ale mialam kilka spraw do zalatwienia rano poza biurem. Ogolnie cos mnie leb boli, dzis w sloncu bylo pewnie nawet ze 20 stopni bo spacerkiem szlam w poludnie po miescie to bylo przyjemnie goraco:)

Justysia ja kupilam tego...VIBE - IMPLAST SPACERÓWKA Z BARIERKĄ I FOLIĄ (757406167) - Aukcje internetowe Allegro w kolorze czerwonym. Niestety nie zrobie ci teraz zdjecia zlozonego bo w lezy w aucie w bagazniku. Ale sklada sie jak typowa parasolka. Taki chudy i dlugi jest po zlozeniu ale mozna sciagnac kolka i zapakowac do torby np. na lot samolotem to wtedy jest ciutek krotszy. ..a znalazlam tez taki i ten moj jest idealna podrobka walsnie tego cosatto. Tam jest nawet zdjecie jak wyglada zlozony. Moj dokladnie tak samo. ...WYPRZEDAŻ POGO COSATTO-SZER.SIEDZ.37CM, REG.OPAR. (751404379) - Aukcje internetowe Allegro

A wogole to witam dziewczyny...ja to taki "przyczajony tygrys, ukryty smok" jestem ;-)

Justysia ja kupilam tego...VIBE - IMPLAST SPACERÓWKA Z BARIERKĄ I FOLIĄ (757406167) - Aukcje internetowe Allegro w kolorze czerwonym. Niestety nie zrobie ci teraz zdjecia zlozonego bo w lezy w aucie w bagazniku. Ale sklada sie jak typowa parasolka. Taki chudy i dlugi jest po zlozeniu ale mozna sciagnac kolka i zapakowac do torby np. na lot samolotem to wtedy jest ciutek krotszy. ..a znalazlam tez taki i ten moj jest idealna podrobka walsnie tego cosatto. Tam jest nawet zdjecie jak wyglada zlozony. Moj dokladnie tak samo. ...WYPRZEDAŻ POGO COSATTO-SZER.SIEDZ.37CM, REG.OPAR. (751404379) - Aukcje internetowe Allegro

A wogole to witam dziewczyny...ja to taki "przyczajony tygrys, ukryty smok" jestem ;-)

dzieki wiekie Beakta :) chyba go kupie jak teraz w Pl bedziemy myslisz ze sie zmiesci do duzej walizki??

Ostatnia edycja:
a ja bym ci polecial peg perego arie, wozek szkaradny ale...lekki jak piorko, 5 kg, ogromny kosz na zakupy, sklada sie jedna reka, tak mozesz trzymac dziecie na rekach i tysiac toreb z zakupami i wciaz jestes w stanie go eleganco zlozyc. Ja mam mnostwo wozkow ale ten bym moim wyborem numer jeden na wakacje w tym roku. Spisal sie idealnie, do tego ma spore siedzisko, ktore jest bardzo wygodnei rozklada sie prawie na plasko, plus ogromna buda zaciagajaca sie pod sama tacke. Wozek wizualnie mi sie nie podoba, ale jego funkckjonalnosc bije wszystkie inne na leb i na szyje.

reklama
Jusysia zapakowalam wozek do torby i strzelilam fotke i nawet zmierzylam, ma metr dlugosci.

Załączniki

• PA060944.JPG
    PA060944.JPG
    34,1 KB · Wyświetleń: 39
Do góry