reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
a to moje cudaki hahaha :-):-):-D:szok:

zarabiste zdjecie:-)widze Twoj pies przypomina rozmiarami mojego psa tylko ze moj to blondyn:-)i fakt jak chce sie miec psa to najlepiej we wlasnym domu...nasz ma o tyle dobrze ze cale dnie moze sie wylegiwac przed domem w ogrodzie:-)

laseczki kochane ja dzis na 14 mam ginka i licze ze mi powie ze mam duze rozwarcie i do szpitala bo juz nie wyrabiam...poza tym juz drugi dziem mam takie lekkie skurcze ze chyba juz faktycznie koncowka sie szykuje:-)ide sie przepakowac do wiekszej torby to z tego co wyczytalam na listopadowkach to sa dziewczyny ktore maja wielkie torby na kolkach tj do samolotu wiec moja malutka przy ich smiesznie wyglada:-)

tzn nina sprzedalas swoja loole?? bo nie rozumiem do konca...
tak pawimi sprzedałam loolę właśnie ją dzisiaj wysłałam do nowego właściciela, stwierdziałm, że nie potrzebne mi są dwa wózki a teraz moja mama będzie sie Olim zajmowała a ona nie lubiła Loolą jeżdzić więc po co mi miała stac, a dodatkowe pieniądze sie przydadzą.:tak:

Hejo mamuski!!!

Pamiętacie mnie jeszcze? :-)
2h zajęlo mi czytanie was, ale nadrobiłam :-)

Pawimi, gratuluje pieska, robi wrażenie, tj wzbudza strach
Ty muzyk zawodowy?? a co dokładnie??

Gie-ośka, zycze ci zebys urodziła jeszcze w październiku,, pamietaj 4 razy S i masz wieksze szanse :-D

Gastone, a cóż to sie stało, że mąż sie zgodził, upiłas go czy co?? :-D

Aniam, a Tobie zycze dziewczynki :tak:

Moi rodzice wczoraj wrócili do PL, w nowym domku mieszka sie super!!!

Tylko mam pb ze zdjeciami bo na fotosiku mam full, czego wy uzywacie?

Eryk chodzi do przedszkola, Emcia mały leniuch tylko lezy i wciana zupki i kaszki, nie chce sie przewracac na brzuszek
no i tak sobie powolutku żyjemy :-)

monia - no jasne ze cie pamietamy, nawet zastanawialam sie co z toba i czego tak dlugo sie przeprowadzacie. Ja do fotek uzywam Picasa 3: Free download from Google i bardzo lubie :-) No to czekamy na te zdjecia .......
Tak, ja jestem muzyk zawodowy troche co prawda przykurzony ale jednak, jestem pianistka, a pod koniec kariery (haha) pisalam swoja muzyke, teksty i spiewalam. Nawet tutaj juz w Chicago spiewalam swoja piosenke na jakims fastiwalu polonijnym im Jana Pawla II w naszym slynnym Copernicus Center w ktorym odbywaja sie wszelkie powazne imprezy i koncerty. Udalo mi sie poznac ze starym basista z Ali Babek i on aranzowal mi moje piosenki. Ale to bylo dawno, pozniej zajelam sie swoimi ubezpieczeniami, rozwodami i moje muzykowanie poleglo....gdzies tam :-)

nina czy mam rozumiec ze idzies do pracy?? bo piszesz ze mama bedzie sie zajmowala Olim??

Ostatnia edycja:
nina czy mam rozumiec ze idzies do pracy?? bo piszesz ze mama bedzie sie zajmowala Olim??

pawimi otwieram swój biznes, nic nie pisałam, zeby nie zapeszać:tak:właśnie dzisiaj dostałam wiadomość z urzędu pracy o otrzymaniu dotacji na rozpoczęcie działalności wiec za 1-2 miesiące ruszamy z komisem samochodowym:tak: wiem mało kobiecy interes ale cóz mamy warunki więc próbujemy:tak: moja mama będzie się Olim zajmowała 4 dni w tygodniu ja resztę aalbo mąż.
od poniedziałku smigam na kurs.

reklama
Do góry