sikornik
hardcore'owa mamuśka
jak tak dłużej pójdzie to my sie Kiyą pierwsze spotkamy jak Bydzie w kwietniu nawiedzę
a właśnie byłaś Bejb z Ewelinką na tej kawce czy niet ???

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak tak dłużej pójdzie to my sie Kiyą pierwsze spotkamy jak Bydzie w kwietniu nawiedzę
Tynie nadazsz? Ja to nie nadazam.Dziewczyny kto za was obiady gotuje i domowe sprawunki robi?Normalnie uzaleznione jestescie od BB jak alkoholiczkiTylko na niego nie polujBo już jedna taka była co go łapała na monitorze he he
pewnie tym bardziej że my same razem na dwóch pisałyśmy he he
Kurde tylko tyle klikacie że nie nadązam czasem więc dlatego ja czasem nie w temacie..
Jam tez z dolnego slaska - Zlotoryje znasz? A we Wrocku studiowalam:-)Ja z Dolnego Śląska :-)z pod Wrocławia;D no Idą swięta ;D masz juz choinke? ;D
Szczere wyrazy wspolczucia kochana..To oczywiste ze nie masz sily na pisanie,trzymnaj sie mocno!Dziękuję dziewczyny za słowa wsparcia, w poniedziałek pożegnam już mojego Tomusia na zawsze. Na jakiś czas znikam z forum. Nie mam sił ani ochoty pisać. Trzymajcie się